Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Драга К,

За малце ќе ми пишуваа R.I.P баш за малце... не ми се верува дека ќе загинев од струен удар :facepalm:

Ладење ми е!

tumblr_n39i03Y4nx1tsu44fo1_400.gif

4337
by Anco on Кајгана форум
значи ќе стане човек пред петлите,за да стави една слика овде и еве успеа на пладне,
ама знаеш сум радосен како мало дете кога ќе прооде оти сум сам и никој не ми помага,
мачна ти била оваа работа за нас родени после рата,до сега ќе скопав 1/2 декар лозје.

Последно уредено:
Драга Кајгана
Импресиониран сум со новото *откритие на Чичко Анчо и неговите слики, особено врати че се роде. Чичко Анчо ти си закон ти го владејш форумов секој ти чест.
*Срана 2364, мислење 35449 со зборови (Срана двеилјадитристашеесетичетврта, мислење триесеипетилјадичетрсточетириесеидевето)

Кајгиии, премногу долго ја држев косата во стегнато репче.
Сега кога ми е пуштена, ме боли главата, при секое поместување на одреден прамен.
Аучч, сум го заборавила ова гадно чувство.

И уште нешто.
Макијато или еспресо. Цеден сок или каааапучнооо. Кисела вода или фрапе, стварно не знам што ви се пиееееее.
Поглупа реклама амин, ама не можам да престам да го имитирам Павароти. :cenzura:

Ди Кеј,

Имам штаб да канцеларија, лепенка бе, жими сФе.
Филинг инсекјур, мајке ми :unsure:

Не можам да излезам јадење да си купам, а отворам врата, ме убедуваат дека ќе имало промени.

„Ама госпоѓо, имам работа, не ме интересира....“
- Види го, земи пауза да ти објаснам поубаво.
„Ама госпоѓо, немам пауза, сам сум, колегата ми снима филм....“
- До колку си на работа?
„Госпоѓо, пријатно“

Еј, одбаниран сум.. Нели перманентен имав?

Драга,

македонскиот Радјард Киплинг еднаш пишува дека има завршено американски културолошки студии, друг пат дека има завршено општа и компаративна книжевност. :rolleyes:

Неважно, и Гујо е магитер по економија па во долгови сме до душа :cool:

Драга,

Знаеш што ме нервира, ама многу?
Да треба да се расправам со "колеги" од прва, размазени шмизли, кои мислат дека со математика и статистика го поминале цел факс. Као демек, најтешки им биле тие предмети. :pos: :facepalm:

Оф, ај уште малце, уште малце.

Стварно не ми е јасно зошто некои се запишуваат информатика ако не планираат да ги научат програмските јазици. Единствена цел им е им да земат диплома и да најдат работа во државна администрација, а не во приватна компанија.
Денес видов една што беше со мене на факултет, а сега чисти подови во продавницата на Топ Шоп.o_O Сигурно чека Грујо да и најде работа како информатичар, а не гледа да фати да научи нешто. Секоја чест за ваквте што џабе им ги фрлаат парите на родителите, ги лажат дека нема работа и мислат дека по земањето на диплома се е завршено со учењето. Топ Шоп, Кирби, Телекабел, Цептер се приватни фирми за "информатичарите". :pipi:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom