Драга Кајгана (виртуелен дневник)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување

EAT. SLEEP. RAVE. REPEAT !

Ди Кеј,

Аларм во 6:15, да спортувам пред да одам на работа. Се будам, си викам „ај бе ќе прескокнам денес, заеби“. Се будам после саат и нешто, одам до кујна. Јадам колачи и торта од роденден и пијам пола литро Кока Кола.

Бем ти извитоперено, некарактерното суштестфо.
Барем малку да бев на Џо Ален :(

Македонски- Ќе ги измијам чиниите што се во умивалникот.
Прилепски - Чегизмија ваганите што се в абдесана.

WHAAAAAAAAAT o.O

Интернетов во последниве пет минути ми падна повеќе пати од сите студенти запишани на ФОН од неговото основање.

Цигото си купил новa кола и тоа не било каква кола тука волво s80 2014год. Истиот тој циго што учеше со мене во основно и што не научи да чита и пишува сега вози волво, додека ние демек писмените се молиме да имаме било каква само да се тркала.

WHY LORD, WHY?

Драга Кајгана,
Времето игра главна улога. Кога го имаш потребното, не е време за да го искористиш. Кога е време за да го искористиш она што го имаш за да си успешен, баш тоа го немаш.

Иначе времево е стварно топло. 1.jpg малку да се разладам :D

Кајги,

летното мото на кока-кола, она "Бакнеж, пшшт,клинк,клинк,глог,глог.....ахххх,радост" само мене ме асоцира на блоуџаб?

П.С. Би ти ставил сличе, ама ме мрзи.

Кеј

Смешно е кога некој ти збори за газење принципи за личност која воопшто не ја познава и ти збори за праведност глуми мајка Тереза, за на крај истото и самиот да го направи. Али комплексите си го прават своето. Секој со паметот.

Денес ми беше 22ри пат во давање на крв.

Ама џабе кога никогаш се немам сликано за на ФБ и инстаграм со хаштази
#donationnumber22 #save3lives #blood #donation #blooddoner #helpsavealife #giveblood #giftblood #donateblood #donator #redcross #powerofgiving #happiness #proud #photooftheday

А можев да соберам еден куп лајкови и срциња. :( :boksix:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom