Драга Кајгана (виртуелен дневник)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Драга,

Шетаме со малиот пред малце и си купуваме сладоледи од трафика. Јадеме што јадеме, поминуваме покрај постојка и овој смотаниов ми вика - Абе мене ми е непријатно вака да јадам пред луѓето, може и ним ќе им се пријаде, греота. Го гледам онака, си викам што тропа глупости овој. И во тоа време поминува по улица мерцедес од 70.000 евра и му викам - А на овој како не му е непријатно да го вози ова кога ние пешки одиме? :icon_lol:
Којзнае уште какви се не бисери и вакви чудни размислувања ме чекаат. :cautious:

Во 9ти круг од Пеколот на Данте да одат сите што гласале за "ѕвездите", а не сакаат да донираат за оние што навистина им е потребна помош.

Другари, како браќа... Шо беше то?
Ко распоред од 1во го заборавате да ве ебам мадињата со пичиња ги заменавте :D

Драга Кајгана,
А јас си мислев дека наш ќе победи, но во секој случај и Харис беше добар. Целата организација на Ѕвезде Гранда ми се свиѓаше.

Едвај чекам да почне следната сезона:vozbud:

Кајг

Луѓево се премногу контрадикторни за премногу кратко време или јас сум премногу константен? o_O
Понекогаш proving a point излегувало океј, али кога се работи за случај како претходната реченица, нема поента. Може и ќе кажеш дека сум песимист, али уствари одамна сум ги загинал розевите наочари, сивите се скршени, остана само вистинското светло да продира во зеницата.

И то, утре на работа како досега, it's nice, ќе си барам некоја друга занимација за после работа пошо денес исчистив се што можеше и не можеше низ дома :)

фала пријатно :D

Пешачам некни према дома и пред мене се избацува кремаст мерцедес кабрио, прилично нов. Го гледам позади, таблицата "EX POOR". :несвест:

Извини типче !!

Абе го знаете тоа чувство кога сонувате нешто убаво , и се будите во најубавиот момент? Епа на мене сосема спротивно ми се деси. Ми се собраа 15тина души пред пожарна со намера да ме прават бумбар у фацата , и следното што памтам е дека ги отворив очите и си го видов телефонот како ми се полни. :vozbud::vozbud::vozbud::pos::pos: .. Посреќен не сум бил од кога фатив 100К на спортска.

Иначе Кеј , обожавам да ги читам Cassaro и Saladin на темава. Ебат мами со пишан збор , и погодуват директ у поента. Незнам дали беше некој од нив двајца или сосем трет некој пред 10тина дена , али имаше многу добар пост за се гнило у нашето општество , и тоа се така спакувано со еден куп цитати кои што можат да се искористат у некој општествено социјален бестселер. :bravobe:

Passed down to you...
Ракчиња, песто-паста и блиско друштво... сето ова придружено со неколку чашки бело вино... И креативните мисли кројат некој чуден универзум за кој одамна немав чуено.
In other news, го дружам повторно Ремарк во некој продолжеток - копија на „Западот“ само префрлено во вторава војна. Демек човеков ќе добие отпуст и ќе се врати дома... новото дома, саде разнебитено, мемлосано... пеплосано. Го обожаам човеков. Сентименталец во права смисла на зборот. И хедонист. Во некои негови книги де.
So says Saladin....

Едини бенефит шо живеев во студентски ми е шо пуштија моиве Ѕвезде Гранда да гледаат, а јас ги знаев сите песни шо ги пееја.
Кога сме кај студентски, си имавме еден дечко за поп учеше,шо секојдневно бомба кашикара имаше во газон и кога одеше во вц експлодираше толку јако шо цело вц беше со гомна распрскано до цевките и плочките. Тогаш највероватно јадеше луто,а кога имаше некоја мака претежно ни правеше чоколадни торти. И тоа секојдневно го гледавме онака лабаво. Еднаш се имаше така морбидно покакано шо спиштив кога го видов тоа гомното.
А, утре ќе ми дојди дома и ќе ми крштева вода.

I will nwver fall for your lies ahain ooooooooo
Koi pesni ej. Inace se slusa od diskovcite od park kaj mene doma.
im gonna love ya im gonna love ya black widow babyyy
epa pozzzzzzzz

^^
1.gif

Ретко кога јадам пред компјутер, и ова ми се дешават, и сутлијаш и се ми се одјаде:place:

Фала девојче:boksix:

После читање на постот на VeS, истерување на злото, доби сосем поинакво значење :D

Иначе ја океј. Еве колку да пишам нешто, да не биди ептен оф топик, па да морам да фаќам врски да не јадам казнени :angel::love:

• Ми се допаѓа
Reactions: 048
8 души, 22 литри пиво и многу скара. Ептен е подобро кога ќе седнеш со друштво отколку да се влечиш по мизерните локали. :ајнапиво:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom