Ilumious
Патник, педер, поет, администратор, масон
Некогаш многу сум благодарна што ми се наместија планетите да најдам работа во европска фирма. Језда и тука знаат да напнат, да ти се качат на глава, и пред 2-3 недели од неспиење си ја згрешив улицата каде што живеам ама барем кога ќе дојде време за нешто се` земаат во предвид и се` што ветиле оствариле. На почеток не замараа зошто не плаќаат клиентите, зошто вака е ова, зошто е ова онака ама откако почнав во мејлови да ги ставам во CC и почнаа да доаѓаат почесто и сами да се среќаваат со македонскиве транзициски директори им стана јасно со што боранија си имаат работа
. Две недели ми дадоа слободни во знак на благодарност, тука тоа мислена именка е
Среќа немаат дојдено во скоро време а мислам дека не ни планираат, кој ќе мисли како да им ги објасни кампон и контракампон.
И да, на стоката што му текна да ја смени сигнализацијата за право/лево и времетраењето на семафорот за зелено кај улицата кај студентскиот Гоце (онаа што ги поврзува Партизанска и Иво Лола Рибар) му посакувам пролив во времетраење од еден месец. Имаат ли коњиве барем една корисна одлука донесено јас се прашувам.
. Две недели ми дадоа слободни во знак на благодарност, тука тоа мислена именка е
Среќа немаат дојдено во скоро време а мислам дека не ни планираат, кој ќе мисли како да им ги објасни кампон и контракампон.И да, на стоката што му текна да ја смени сигнализацијата за право/лево и времетраењето на семафорот за зелено кај улицата кај студентскиот Гоце (онаа што ги поврзува Партизанска и Иво Лола Рибар) му посакувам пролив во времетраење од еден месец. Имаат ли коњиве барем една корисна одлука донесено јас се прашувам.
па го рамнат со филозоф. Ако толкав тон глупости може да се напишат за него ко биографијата на Тесла со сите негови иновации да ја напишале, тогаш за Ходор би требало цел фељтон во весник на цела страна што би излагал секој ден, цела година. Страшно колку од реалноста (старо огорчено импотентно човече) може да произведеш тон „интелектуални“ срања. За среќа поголемиот дел се премногу глупи за да воопшто не би се замарале да читаат такви блувотини, а поголемиоот дел од другите доаѓаат пак до истото - дека се претенциозни напумпани блувотини тешки срања 
Жалам. Жалам што не бил во него па мора да живее огорчен и со омраза секој ден.
Па професорот пита шо е работава. Па тие велат дека срањето не било за учење. Па овој ладнокрвно демек треба да си ги знајте таквите работи (џоа психолози сме ние а не правници) и продолжува со мене. МеЈџу 9 и 10 вели. И нормално во такви ситуаци мене ми е глупо кажувањето чунки секош пониската ја пишува, па со умов си велам, ок чоек, пиши шо че пишиш и дај да завршиме.

.да не ми цапнеш на живец....топп