Синоќа ја видов, а памтам ко да беше вчера.

Се упишав на факултет 2009та, се ми е ново, цимерите непознати и како и сите ме сместија у бараки у стив, ужас. Помина месец дена, си идам од факултет го памтам и датумот 13 октомври 2009. На едно 10-15 метри од мене забележувам 3 девојчиња нешто се смееa, ме видоа мене и престанаа.
И таман да се разминеме, едната ми вика здраво дечко. Се укопав, се вртам и онака со погледот лево-десно да видам дали ги познавам, не ги познавав. И ни две ни три се свртив да си одам.

Типката пак свика по мене, дечко добар си? Ја пак како некој лудак со подотворена уста и со погледот лево-десно ги глеам, абе не ги познавам. И се свртев и си тргнав.
Одам едно 15-20 метри и се вртам назад овие се газат од смеење, ми падна глупо и ја почнав да си се смеам.

Aбе си викам, зборни нешто any word will do.
Ко Чендлер у епизодава

Само шо ја не прозборев, а едната беше една црна висока 1,80 можда другите не ги ни приметив.
Аиииииии леле викам скриј се некаде и одам по пат и си се смеам. Ај може нема да ги видиш цела година они и така не те знаат.
Аха мисли си дека нема да ги видиш. Еве ги после 4-5 дена баш спроти мене чекаат ред у менза, а викам ти не им напраи муабет насамо, сеа ќе се резилиш пред сите. Овие се смеат и гледаат на кај мене, уште со прст да покажат. И си тргнав, гладен.
Утредента мислев дека ги заебав

, прв начекав јадење и седнав да јадам. Таман почнав, еве ги трите седнуваат на масата спроти мене. Оваа шо ми прозборе не јадеше, мада и овие другиве не јадеа повеќе се смееа, а оваа зјапа у мене.

И пак станав да си одам, ненајаден оваа ме гледа и става и излегува надвор.

Е веќе немаше кај да бегам, али пак она ме поздрави прва. Изморен бев ау мау, затоа не те поздраив, a уствари вилицата ми паѓа од шо е добра, не ни памтам шо зборував. Која соба си, таа, ајде помини после.
Шо се дешава си викам oваа сака да ми мести некоја од тие цимерките шо не ги ни погледнав.
Идам овие двете ми тупат колку саата на ден учеле за да изваделе 10ка, оваа пичката и пол ме прашува на колку степени сме ја ваделе ракијата.

Нишо посебно муабети ко за првпат, нареден пат идат они и овој едниот цимер почна да и зборува на таа другата како ќе ја врзувал за стол и за маса и оваа се врти и ми вика, а ти шо ќе ми прајш мене?

Instant boner

Си имам ја свои методи викам.

Meтоди? I must have been fun at parties.

Си одат и си викам не е можно ова, шо ќе бара оваа со мене апсолвентка, па и манекенка некоја беше 23 години у 2009та, ја уште немам 19. Оваа има поминато 50, ја колку 2? Оваа има на огласна табла да ме објави ако разочарам.
Ова е тоа шо ми фалеше мислам
Aли па немавме ни огледало у бараките.

Си отидоа цимерите еден викенд, она знаеше дека ќе си одат и еве ја се појавува на врата, дали сум имал фен.
Мај 2010 се омажи за скопјанец, синоќа ја видов пред Бисер трговскиот, ме поздрави и се насмеа.
Немаше многу време да раскажува по стив дали сум разочарал.