Драга Кајгана (виртуелен дневник)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Драга,

Значи, значи времево!
Некни вечерта кога шетав носев кожна и чизми. Човече, во јуни, у пм во јуни, крај на јуни ебаго!
Уствари не е времево криво што јас паметната дома си ги оставив патиките, си ги собрав само летните обувки (дека беше 35 степени!), а истовремено не си ги вратив чизмите. Сега, пред да излезам си бирам - сандалчиња или чизми. Фак.
Плус, се решив пред некој ден од постари фармерки да направам кратки, ги направив (во 4 саат сабајле ми текна тоа!) и оттогаш времево се заеба. :toe:

Кеј,

Сеа станав идам на базен , пливам , се враќам , тркнувам до кај Џонтра и Донев да им упалам компјутер и да им го отворам постов за да се самоубијат кога ќе ги видат зборовите базен,пливам...

.
636e25d5-6dac-460f-955c-532a8debb3d2

Ме уби инсомнија, Никола Тесла може да ми позавиди.

• Ми се допаѓа
Reactions: 048
Драга,
Се пријавив за 3 курса во Семос летово. Може требаше да почекам да се отрезнам пред да се јавам.:facepalm:
Позната сум по разумните одлуки под дејство на алкохол значи. Свака ми част.

Драга Кајгана,
Додека ги редиш дипломите дома за успешно завршено образование, додека го потиш гзот за никаква плата и додека си добар и културен, никад нема да видиш асален живот. Биди сељак, биде без срам и лицемер, биди лош и плус неписмен.......... и има сите врати да ти се отворат за да го проодиш патот до успехот.

Успат модерниов народ заборави дека тарабата # до вчера се викаше тараба, а не хаштаг. Свашта.

:yid:

Дк,
Suup.
Еј, значи колку е глупаво да имаш кретени шефови.
*pulls out a knife*

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom