DotA 2

• Креатор на темата Креатор на темата HeRbEs
  • Време на започнување Време на започнување
алал да им е, баш ќејф ми беше шо освои ОG. Свака част на ana кој што се врати од пауза година време, и Topsen кој што беше земен у 5 до 12 у тимот, страшна игра

Барем локација ќе сменат на Ti наредна година. Се надевам во европа ќе биде Ti10.

Decki dokolku nekoi od vas zarabotuva preku dota 2 i ima potreba od vadenje pari preku paypal ili kripto nek me kontaktira.

Сака некој акрана на јурнеро за 1000 денари?

Почнуваат сериите на време или има прво пола саат recap и такви глупости? Да не станувам за џабе во 4, да поспијам пола саат повеќе. :D

Почнуваат сериите на време или има прво пола саат recap и такви глупости? Да не станувам за џабе во 4, да поспијам пола саат повеќе. :D
мислам дека кај 4 и 30 почнуваат првите, може 5-10 мин порано.

Дајте линк кај што може highlights да се гледаат.

Пак ќе гледаме LGD vs. OG финале. :)

Хаха не сум останал единствениот што прати Дота 2 про сцена.
Минески и Сикрет беше право лудило денес, заслужија Минески да поминат. Сикрет како игра нема да ме чуди, да испаднат утре од Перу дото :icon_mrgr:
ОГ против ЕГ напето како и секогаш, кур им играа на ЕГ со сликава од Нотејл :pos: :pos:
Дајте линк кај што може highlights да се гледаат.

Пак ќе гледаме LGD vs. OG финале. :)
4 и пол некаде почнуваат со драфт колку што знам.

Уште опстојува captain caveman?
1566507020292.png
Колку сакаше да ме запознае и да ме тепа...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom