Derby d'Italia, Juventus - Inter, 03.11.2012

• Креатор на темата Креатор на темата Leo Bonnie
  • Време на започнување Време на започнување

Прогноза за натпреварот

• Вкупно гласачи
    180
Статус
Затворена за нови мислења.
Битен е гестот, исто ко да си ме частел. Ама ако толку си запнал, обично дремам во "Визија" што е до "Ваташа 2" во Аеродром :)

Кај фудбалеров на А (како се викаше?) у кафиЌ дремеш? :) Ќе те најдам, тука се движам и јас.

Oстај тоа, прати ова...

314223_383714931715943_1871802577_n.jpg

Кармата е заебана работа, не? :pos:

Juventasi kako e, pomina? :)
Абе не боли толку ко пред три дена ама не се заборава. Со нетрпение ќе очекувам да се реваншираме. :)
А за серијата мене лично ич не ми чуе и онака тоа се само бројки. Титула се зема и со 7-8 порази и без пораз. Пак еден пехар се добива.

It's an unfamiliar feeling so I want a sexual healing!
Sexual Healing ....
SEXUAL (one - three) Baby HEALING!

seriebg.jpg

greska si, ke se pamti toa sto Juve ima stadion i koj ke osvoi vo maj a vie ste pod kirija

:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:
Ова треба да иде у пост на векот!!! Се превртев од стол коа го прочитав. Ќе се памтело тоа што Јуве имал свој стадион а Интер бил под кирија. :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:
Ова треба да иде у пост на векот!!! Се превртев од стол коа го прочитав. Ќе се памтело тоа што Јуве имал свој стадион а Интер бил под кирија. :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

Можеби сака да каже прв клуб од Италија што имале сопствен стадион.

Значи на википедија место Јувентус е познат италијански клуб кој има освоено....

треба да биде

Јувентус е фудбалски клуб кој има стадион а Интер е под кирија додека се друго е небитно и не треба да се памти :D

Ова ми иде у потпис,само да дојдам дома XD

:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

Можеби сака да каже прв клуб од Италија што имале сопствен стадион.
Брааааааат..... Се избламира чоекот до максимум иако он се бламира нон стоп ама овој пост што го напиша е историски, пост на векот!

Може ќе се памети дека Интер била првата екипа што го победи Јуве на новиот стадион но и ќе се памети дека и Интер е екипата што прими најбрз гол на новиот стадион (офсајд,но сепак признаен)

Многу работи ќе се памтат, ама и многу ќе се заборават. То е то:)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom