- Член од
- 5 октомври 2012
- Мислења
- 1.957
- Поени од реакции
- 1.172
Uninstal pa instal csЗашто ми е нишан овакв? И од мој тим кд ги гледам како гаѓав исто ги е...
Прегледај го приврзокот 252455
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Uninstal pa instal csЗашто ми е нишан овакв? И од мој тим кд ги гледам како гаѓав исто ги е...
Прегледај го приврзокот 252455
Uninstal pa instal cs
ЧитерИмам много фајлови брат, мрзи ме па све да инсталирам.
Читер![]()
Оди во config.cfg, отвори го во notepad и провери ги овие команди дали се вака:Хахахаххахахахаххаха, стварно ме потресе кога почнавме авп скок да играме. Ме мрзи да преинсталирам цс...
Саша искрено не прдна многу уште во напредок,но Горанчо е доста боље .... Споредувам со мене како пример во просек на игра ... Саша и јас сме тука,но Горан е подобрен .... Ако зборуваме за врвот,тука се Хикс,Бегинер,Бриџер ли се викаше,а и исто забораив дека и Рики позитивно боље еОдлично, се гледа голем напредок во играта на @xxixka од почетокот па до сега. Пред се се радувам што се помалце и помалце кампува, а се разбира со тоа пополека стигнуваат и резултатите. Е сега на ред се и вечните ботови @Sasa Ilic и @gorantuborg кој само зборуваат, а никогаш не прават ништо, да го следат примерот на Кикето и конечно вечерва да имаат позитивен скор ...![]()
Па сите се овие читери, мора да се фалат меѓу себе.@Rosemberg оти бе и ти овака не ме фалиш кога ќе ми тргне, туку ме обвинуваш дека користам читови?