Counter Strike - Quarantine

• Креатор на темата Креатор на темата Johnny B
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ке присуствувате на собирот на цс играчите?

• Вкупно гласачи
    31
Хахахаххахахахаххаха, стварно ме потресе кога почнавме авп скок да играме. Ме мрзи да преинсталирам цс...
Оди во config.cfg, отвори го во notepad и провери ги овие команди дали се вака:
crosshair "1"
cl_crosshairdot "1"

За наредниве 2 дена може да убациме и еден термин порано накај 2-3-4 саатот, и така ќе биде досадно со забранава за излегување од дома

Инаку јавно да го пофалиме @xxixka дечкото вчера поштено си изгази, има значителен напредок кај него (y)

Одлично, се гледа голем напредок во играта на @xxixka од почетокот па до сега. Пред се се радувам што се помалце и помалце кампува, а се разбира со тоа пополека стигнуваат и резултатите. Е сега на ред се и вечните ботови @Sasa Ilic и @gorantuborg кој само зборуваат, а никогаш не прават ништо, да го следат примерот на Кикето и конечно вечерва да имаат позитивен скор ... :love:

Да го пофалам и ја кика се гледа дека си вежбал многу...на нормал ботови. Инаку немам желби ја да се покажувам на кантер, се покажувам на други полиња. ;)

Одлично, се гледа голем напредок во играта на @xxixka од почетокот па до сега. Пред се се радувам што се помалце и помалце кампува, а се разбира со тоа пополека стигнуваат и резултатите. Е сега на ред се и вечните ботови @Sasa Ilic и @gorantuborg кој само зборуваат, а никогаш не прават ништо, да го следат примерот на Кикето и конечно вечерва да имаат позитивен скор ... :love:
Саша искрено не прдна многу уште во напредок,но Горанчо е доста боље .... Споредувам со мене како пример во просек на игра ... Саша и јас сме тука,но Горан е подобрен .... Ако зборуваме за врвот,тука се Хикс,Бегинер,Бриџер ли се викаше,а и исто забораив дека и Рики позитивно боље е

Направен е распоред на мапите
Во 20:45 ќе се пушта westwood
Следна по неа dust 2002
Воедно овие ќе служат за загревање
Потоа inferno, nuke, dust 2, aztec, и доколку сеуште има луѓе тогаш train, dust. Кога ќе нема, ќе се пуштаат помали како Italy, Italy 2, office, итн
Автоматски споено мислење:

@Rosemberg оти бе и ти овака не ме фалиш кога ќе ми тргне, туку ме обвинуваш дека користам читови?
Па сите се овие читери, мора да се фалат меѓу себе.
Јас и ти сме класа играчи. Морам малку да те мотивирам и налутам, со цел да го покажеш целиот потенцијал :pipi:
Такви ми се методите мене, сталинистички :sneaky:

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom