... реторика знам дека на тоа поле растураш веднаш ме откри дека сум бот, има некои со месеци не можат да сфатат а ти веднаш, Браво!
Кога пишав дека се служиш со невистини а дека во исто време ти го ценам-ми се допаѓа начинот на кој размислуваш тоа не беше баш во буквална смисла ама ако така ти одговара еве нека биде. Тебе не те прашувам ништо, ти своето веќе го рече, а при тоа продолжуваш да пласираш и пишуваш невистини со кои сакаш да ги изедначиш Сталин и Хитлер имајќи ги интелектот и другиот потенцијал на публиката не е ни чудо дека се има голем успех.
Како тераш на крајот почна да тврдиш дека Хичо убил само 6 милиони и тоа само ..., а Сталин убил 20 милиони и тоа се по ред а кога му снемало материјал во СССР тој продолжил да убива низ Европа!
Едно мора да ти прзнам темата успешно ја затрола, тема отворена за Кина (култура, традиција и економија) се префрли на Сталин сега веќе и Тито го повика на помош, само така веќе е време да ги повикаш и Ване Михајлов и не заборавај некој балист+четник за да имаме рамномерна застапеност...
Иначе јас тврдев дека Сталин бил најголем крвник за Македонците и дека фрлал со напалм врз нив а ти сакаш да го прикажеш како херој, вака за кратко време би можело да излезе на крајот како луташ како гуска во магла се е можно...
Кога веќе се зафати за Сталин имаш ли некоја потврда линк било што па макар било и од Бритите или нивните колонии, за тоа колку луѓе убил или е непосредно одговорен за нивната смрт, не мора точна бројка еве може и проценка колку, 100 милиони, 200 или 300..... многу беше Германија заслабната еве се гледа на картава,
чекај, чекај шо е оваа, ова се силите на осовината на злото или е ЕУропска?
еве нешто едукативен материјал кога ќе имаш време погледни,
А бидејќи се ближи и 9 Мај, празник благодарение на кој Македонија стана држава и редно е да се потсетиме кои против кого и зошто!