- Член од
- 17 октомври 2011
- Мислења
- 14.902
- Поени од реакции
- 37.029
Абе излезе ли pdf програмата?
Cinedays 2019Абе излезе ли pdf програмата?
Сега една компрехенсив листа со филмовите што се прикажуваат, имдб линк, и дали го има филмот во солидна снимка.
Ти ќе си правиш или бараш жртва?Сега една компрехенсив листа со филмовите што се прикажуваат, имдб линк, и дали го има филмот во солидна снимка.
Нема да може на отворено во ноември. Затоа.Синедејс оваа година од 8ми до 24ти Септември.
Малку сум разочарана што сите културни настани ги ставија во еден месец, да не знаеш на што попрво да отидеш, не сфаќам каде толку им се брза, можеше барем Синедејс да си го задржи оригиналниот термин.
Еве го и евентот, програма сеуште нема.
Синедејс
Што сакаш да кажеш, дека Синедејс ќе се одржува во она 'киното' на отворено во Кинотека?Нема да може на отворено во ноември. Затоа.
Не знам, ама претпоставувам дека ќе биде на отворено. Кина, театри, концерти, во затворен простор не смеат да работат / да се одржуваат се уште.Што сакаш да кажеш, дека Синедејс ќе се одржува во она 'киното' на отворено во Кинотека?
Или на тоа малечкото, на кејот карши МКЦ, кај што може да седнат двајца без тројца.И на отворено пред МКЦ или позади МКЦ, кај и да имаа проекции периодов.
И јас го делам мислењево, слично како СФФ ќе биде изгледаНе знам, ама претпоставувам дека ќе биде на отворено. Кина, театри, концерти, во затворен простор не смеат да работат / да се одржуваат се уште.
Автоматски споено мислење:
Или на тоа малечкото, на кејот карши МКЦ, кај што може да седнат двајца без тројца.