- Член од
- 23 јуни 2008
- Мислења
- 4.002
- Поени од реакции
- 4.245
Дилемата за денес ми e Voyage of Time или Svi sjeverni gradovi
мада изглеа ќе одам на Теренс, одамна сакав во кино да го гледам филмов 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Svi sjeverni ептен лошо ми делува мене.Дилемата за денес ми e Voyage of Time или Svi sjeverni gradoviмада изглеа ќе одам на Теренс, одамна сакав во кино да го гледам филмов
![]()
Мене па ептен ми се допадна трејлерот, ми се свиѓаше мрачната атмосфера. Мислам ќе има добра кинематографија филмот.Svi sjeverni ептен лошо ми делува мене.![]()
Се мислев на Мелоу мад да идам, али ептен имам работа периодов и ќе го скокнам. Добра жена и Игла испод прага едвај ги чекам.Мене па ептен ми се допадна трејлерот, ми се свиѓаше мрачната атмосфера. Мислам ќе има добра кинематографија филмот.
Вечер сум зафатен иначе ќе одев на летонскиот Mellow Mud, читав позитивни критики.
Петок ќе биде одличен, Тони Ердман, Са друге стране, па Рај за крај.Се мислев на Мелоу мад да идам, али ептен имам работа периодов и ќе го скокнам. Добра жена и Игла испод прага едвај ги чекам.![]()
Игла испод прага ми беше једина жеља и фала на Синедејс што ми го донесоа. За петок само на Тони Ердман идам. Многу ми се два филма во еден ден, а камоли 3, плус Тони Ердман 2 саати и 40 минути трае.Петок ќе биде одличен, Тони Ердман, Са друге стране, па Рај за крај.
Не верувам, Zvizdan после година и половина имаше официјална ТВ премиера.S'one strane би требало да го дадат за 2, 3 месеци на ХРТ.![]()
може не за 2,3 ама за 6 месеци сигурно ќе го пушти. Звиздан си е друга ствар, ХРТ не е копродуцент и не ни имаше право за да го пушти, ХБО си го купил, а ХБО знаеме дека ги пушта филмовите горе-долу година-година и нешто од премиера.Не верувам, Zvizdan после година и половина имаше официјална ТВ премиера.
+1Добра жена си ги оправда очекувањата. Не знам зошто само толку слабо е оценет на ИМДБ.
Мирјана Карановиќ е олицетворение на поговорката Жената е како виното, како старее, така станува поубава. Филмот пререален, предобро одглумен од Карановиќ и Исаковиќ, малце се гледа неискуството при режија, климавата камера на сцените кога некој се движи, али све на свему 8ца цврста кај мене.
Еве и Мајло нека се изјасни, пошто и он го гледаше.
Ах. Џабе. Ќе се изначекаме додека го гледаме ние.Igla ispod praga од-ли-чен! Сценографија топ, костимографија топ, местото кај што е снимано рај божји. Јако сценарио, едноставна прича, ама разработена, а не класична потпросечна прича од Балканот, добар црн хумор. Глума феноменална од Диклиќ и цела багра српско-хрватско-црногорски глумци, али цел филм го носи Никола Ристановски. Такво глумичиште мислам сме немале на веков. Како само се трансформира, феноменален. Нормално да не ја заборавам и Сека Саблиќ, и на 70 и кусур години феноменална. Уште сум под импресии и нормално препорачувам.
Каква процедура треба да има, едноставно бесплатни си се проекциите.И сега, која е процедурата за гледање филм во џебното кино?Беше некој на некоја проекција таму?
Каква процедура треба да има, едноставно бесплатни си се проекциите.