Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Море тоа би било топ за неа. Замисли да испадне како Clear Sky - 10 пача и пак да е срање...Н замунда се појави пач 4 од Скидроу. Да не испадне играва како ГТА 4, да вадат 7 пача да не кажам и повеќе?
Море тоа би било топ за неа. Замисли да испадне како Clear Sky - 10 пача и пак да е срање...
Првиот мап пак пристигнува во почетокот на 2011 !!
http://xboxlive.ign.com/articles/114/1140985p1.html
Ама ... Педерите мајкрософт бидејќи склучија договор со Activision минатата година ќе излезе прво само на 360 па после на ПЦ и ПС3Ова ќе треба да го трпиме до 2012. До тогаш им трае договорот ...
Ај следниот пат обиди се Ballistic Knife да апгрејднеш. Нигогаш не сум се обидел дека секогаш играм со некој онлајн и не можам да се зезам такаОд секогаш било така со серијалот на Call of Duty само сега што и официјално потшиаа договор демек.
Него на зомбите прееска играв и досадно ми беше си реков ќе го упдејтирам пиштолчето со кое почнувам, АБЕ ЛУДИЛО ЕЈ како не сум знаел до сега![]()
Ај следниот пат обиди се Ballistic Knife да апгрејднеш. Нигогаш не сум се обидел дека секогаш играм со некој онлајн и не можам да се зезам така![]()
Каде бе со таа графичка бе?значи ја инсталирав денес играва и се ок ја кракував и да ја пуштам и ми дава ова
http://img148.imageshack.us/img148/756/14071413.png
чаре има?
нз искрено што е ова...
иначе имам 2гигахерци процесор, 2 гига рам и графичка радеон Х550/Х700
Каде бе со таа графичка бе?
Инсталирај си тетрис и цепај xD
Just kidding. Ќе бидам краток и ќе речам дека од Call of Duty серијалот со неа ќе можеш да ги играш само првите 2 дела.
У превод: Најдобрите два дела![]()
Го заборави MW серијалот?? (посебно CoD4)
Не MW серијалот, туку MW играта... MW2 е ист калибар како шо е WaW / BO...Го заборави MW серијалот?? (посебно CoD4)
Не ги заборавив, има еден збор во насловот поради кој ги игнорирам.За мене Call of Duty (првите два дела, а можеби и петката) е најдобриот WWII FPS серијал на сите времиња
![]()
Не MW серијалот, туку MW играта... MW2 е ист калибар како шо е WaW / BO...