Californication

Баџо, коментари за последнава епизода? :)

Ми се бендиса, малце клишеа имаше... ама се смеев ногу :) Све на све супер сезона, иако почна тро лабаво.
Криво ми е ама малку, кој ќе чекат уш 9-10 месеци за наредна сезона.

Ми се бендиса, малце клишеа имаше... ама се смеев ногу :) Све на све супер сезона, иако почна тро лабаво.
Криво ми е ама малку, кој ќе чекат уш 9-10 месеци за наредна сезона.

Многу работи се десија набрзина, многу големи пресврти за кратко време. Фала Богу шо пак му остана посран животон на Хенк - така знајме бар дек уште ќе се снимат серијава. :)
Ко ќе имат онакви сцени кај шо лутат бесцелно и мислит, си викам - у пичку матер, Чарли Шин лајна да јајт еј.

Серииште со муда! Колку се смеев коа и викаше на Карен дека нејзиниот клиторис му е на прво место од топ 10 клиториси. :)

Најјака сцена сезонава! :)

Runkle ич нема среќа, полн е со "battle scars". Секоја сезона го масакрираат човекот.

Многу работи се десија набрзина, многу големи пресврти за кратко време.

Увек вака прават. Цела прва сезона ништо големо не се дешаваше и туку во последната епизода се се исподеси.

Добродошо.

Jaс иначе преводи барам на podnapisi.net, мојш и цел season pack да спуштиш.

Луѓе за серии преводи мислам дека од http://www.prijevodi-online.org/ нема подобра страна.

Иначе серијава е топ, добро е што нема смеење у позадина, на моменти има баш паметен хумор, екцплицитни сцени и кастингот е навистина на место. Баш шоутајм од Showtime. :)

Шо бе, крај да не е со 4тата сезона? :devil2:

Изгледана цела за рекордно време, предобар кастинг, само многу отупуваат со непотребни компликации на крај од сезона со цел следната да биди интересна. 9.5/10 :)

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Изгледана цела за рекордно време, предобар кастинг, само многу отупуваат со непотребни компликации на крај од сезона со цел следната да биди интересна. 9.5/10 :)

Ептен е кул и со стил :D

Јас првпат слушам за ваква серија. Кога прочитав " Californication " мислев дека станува збор за една песна од Red Hot Chilli Peppers ! :)

Денеска конечно почнав да ја гледам првите две епизоди беа добри, па за натаму ќе видиме шо и како ќе се одвива.

Ја завршив четврта сезона, првата ја имав гледано уште 2007-8 кога ја даваа на ХБО. Супер серија за кулирање, не те тера да се замараш, интересен хумор и дијалози, дава некоја реална слика за ЕлЕј. Од мене имаат лајк, голем лајк за серијава !

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom