Californication

doorsi

Баџанак
Член од
26 мај 2014
Мислења
172
Поени од реакции
234
Добра e последнава чунки Хенк пробува да се уозбили галиба ќе му успее најсетне во последнана епизода.
Инаку кога мислам дека во животот ми се дешаваат проблеми го гледам Хенк да знам дека има и полошо.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.817
Поени од реакции
67.176
Не знам како може да се уозбили, ке дојде пак некоја добра риба, и овој ке заборави на све.

Убаво му кажа Бека,
- I come home with a good news, great news, the biggest news of my life, and I cant even get it out before I'm confronted with the wreckage of your fucking past

H

HoT IcE

Гостин
Последниве епизоди се баш мех со одредени исклучоци од сцени со Чарли и Хенк чат пат. Ќе видиме на 30 јуни кога е закажана последнава епизода од серијава што ќе се деси и како, ама мислам дека е редно да ја прекинат серијава, веќе нема смисла.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Море во споредба со минативе сезони, добра е сезонава, има смеење, потсеќа на првите сезони.
Ама да дека и е време да заврши тоа е одамна јасно, во недела е финалето.

Красулка

Replay & Undo
Член од
3 јануари 2009
Мислења
1.508
Поени од реакции
1.157
“Dear Karen,

Our time in the sun has been a thing of absolute fucking beauty. The nightmares, the hangovers, the fucking and the punching, the gorgeous shimmering insanity of this city of ours, where, for years, I woke up, fucked up, said I was sorry, passed out and did it all over again. As a writer, I’m a sucker for happy endings. The guy gets the girls, she saves him from himself, fade to fucking black. As a guy who loves a girl I realize there’s no such thing. There’s no sunset. There’s just now, and there’s just the two of us."

Hank Moody muthafuckaers!!!

Dr.House

Аудиофил
Член од
18 февруари 2010
Мислења
2.549
Поени од реакции
3.847
Крај на една ера.
Колку и да беа со опаднат квалитет овие последни неколку сезони многу ми е криво што и на оваа серија и дојде крај. Од секогаш ме носела во некоја друга димензија секоја епизода што сум ја гледал па макар и на 30 минути, а да не зборам за филмот што ти го прави Hank fucking Moody!
Уште една серија иде во историјата,
чујемо се пријатели

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Заврши и ова.
Колку и да им падна квалитетот никогаш нема да жалам шо ја изгледав.
Хенк Муди мадафакааааааас

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
" Until the fuckin' wheels come off baby "
Hank u fucking tard, u did it, finally u grew up :D
Се согласувам дека сезонава а можеби и претходната беа малку спори и мех али фина завршница си доби серијава :).

Член од
1 февруари 2012
Мислења
3.678
Поени од реакции
4.208
Moжеби падна квалитетот од пред некоја година, стана премногу репететивно, но колку сака нека е репететивно, серијава би ја гледал до вечност и назад, вака нешто feel good на ТВ ретко...
Хенк Муди со таа негова енергија и харизма, појавата на Чарли Ранкл и нивните авантури низ Кали неможе никогаш да ми здосадат. И криво ми е што заврши, бидејки единствена серија да е репететивна а ептен да ми е јака е оваа.

Глејте на IMDB нема крајна година дека е завршена.

http://www.imdb.com/title/tt0904208/
мала надеж дека можеби...само можеби...некако би отвориле уште една сезона? ху-ху

H

HoT IcE

Гостин
Чарли ми стана таков лик после серијава што во секој филм/серија што ќе го сретнам одма ми текнува на КФН и неговите циркуси, урнебесен лик кој ја правеше серијава навистина смешна со својата неумешност :D

G

garthok

Гостин
Од шеста сезона отупува, седмава е неподносливо лоша. Ливон е можеби најлошиот тв лик од све што сум прател. Мака мачам со сезонава.

Kajgana Shop

На врв Bottom