Breaking Bad

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.400
Поени од реакции
85.351
Не знаев, мислев дека обичен web watching сервис, кај што ги пуштаат епизодите во исто време со оригиналното емитување. Глупости. Тогаш тоа не е серија ебате трендот, која е поентата на епизодата тука? На клифингерите? На „вадењето кога ти е најубаво“?

Серија треба да те остави во исчекување една недела, да развиеш дискусија, да нагаѓаш... Живееме во интернет ера во која гледајќи некоја добра серија моеш да прочиташ и размениш мислења со пола популација у тек на тие 3 месеци емитување.

А вака за да избегнам спојлери ќе треба све одеднаш да изгледам? Јебеш ако е вака. Кај се нервирам со GoT заради книгите па сеа и секоја втора серија вака ќе ја даваат.
Еј колку си нанервиран човече :D

Ако серијата е во продукција на Нетфликс сите епизоди излегуваат одеднаш (што е супер за тие како мене што преферираат гледање на цели сезони наместо поединечни епизоди).

House of Cards и 4тата сезона на Arrested Development беа во продукција на/со Нетфликс и излегоа сите одеднаш.

Член од
5 април 2012
Мислења
8.151
Поени од реакции
8.946
Не очекував олку трагично да заврши серијава :S
Зошто трагично?

Драматично да, трагично за мене не. Уште од прва епизода се очекуваше серијата да заврши со смртта на Волт

Член од
24 мај 2012
Мислења
294
Поени од реакции
114
не очекував Хенк да умри. Инаку за Волт имаш право..
Сепак најдобрата серија што сум ја гледал. Најмногу криво ми е што ги гледав набрзина епизодите по 3 на ден а вовикнеди по 5 сум гледал некогаш..

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
не очекував Хенк да умри. Инаку за Волт имаш право..
Сепак најдобрата серија што сум ја гледал. Најмногу криво ми е што ги гледав набрзина епизодите по 3 на ден а вовикнеди по 5 сум гледал некогаш..
Пфф, јас за 6 дена цела серија ја изгледав, што се 3 епизоди на ден... :D

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.645
Поени од реакции
34.067
Каролина, следно куропецкање и одлогирана ќе ја читаш темава.
Незнам од кај замавот ароганција али во комбинација со глупост е премногу иритантно.

Исто и сите што го шерифуваа шерифот..

Член од
24 мај 2012
Мислења
294
Поени од реакции
114
лол то е претерано не е то то ако изгледаш серија толку брзо... :D

Kajgana Shop

На врв Bottom