Breaking Bad

Член од
31 декември 2013
Мислења
101
Поени од реакции
192
Да ја немаше сцената во последната епизода кога признава дека се направил заради себе ќе речев дека не вредеше ништо од тоа, но... Што мислите вие ?

Инаку ја изгледав цела 5та сезона денес, ОДЛИЧНО финале !

Член од
18 април 2010
Мислења
2.656
Поени од реакции
3.570
Еве и јас се приклучувам! WTF вчера останав до 6 сабајле, гледав цела ноќ и денеска станав во 4 попладне и веднаш ја довршив четвртата сезона!! Сега сум 05x02 со кикиритки.:icon_lol:
Инаку убедувам еден другар, ама нејќе, он си сака HIMYM такви. :icon_lol: Bitch!

Член од
13 април 2008
Мислења
3.998
Поени од реакции
1.086
И јас ја завршив четврта сезона, прошарав дури сега по првите страни за да видам коментари за финалето на четврта сезона, но не најдов. Страните се преполни со глупости, обвинувања и напади на фанови со антифанови, постирање слики и видеа, ама скрос неповрзано со серијата.
Но фанови за жал има малку, вистински фанови се тие што ќе ги коментираат настаните и дејството, а нема да се бават со небитни работи.

Член од
23 јуни 2008
Мислења
4.002
Поени од реакции
4.245
Ако оваа серија немаше верни и искрени фанови тогаш не знам која друга има - мислењето не ти држи вода.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Дијамантидис како шо на Каролинчено не и е лесно живеачката шо си остана стара мома, и тебе животов не ти е лесен очигледно...

Kajgana Shop

На врв Bottom