Breaking Bad

Forrest Gump

низа1
Член од
12 ноември 2009
Мислења
7.038
Поени од реакции
29.618
А да не замарате со песни и глупости, туку ако немаше што да кажете за серијава или се е кажано, тогаш не пишувајте ништо.
Ја почнав серијава, при крај на втора сезона сум, одлична.

Имате полно право за свој примитивен став. Не и дозвола да ги малтретирате другите кајганџии со него.

Каролина до Токија!

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.645
Поени од реакции
34.067
А да не замарате со песни и глупости, туку ако немаше што да кажете за серијава или се е кажано, тогаш не пишувајте ништо.
Ја почнав серијава, при крај на втора сезона сум, одлична.

Aбе исто одамна сакам да кажам, ама модератор сум па викам... шознам...

Член од
13 април 2008
Мислења
3.998
Поени од реакции
1.086
Имате полно право за свој примитивен став. Не и дозвола да ги малтретирате другите кајганџии со него.

Каролина до Токија!
Епа казнувај тогаш, бриши, не за џабе си модератор. Сакав да продискутирам со некој за серијава, нема со кој, само песни слики и слични глупости начекав.

• Ми се допаѓа
Reactions: wot

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.400
Поени од реакции
85.351
Па не се постираат песни од Бритни..
Се постираат песни од официјалниот саундтрак на серијата што потсеќаат на одредени моменти од серијата и со тоа си носат своја магија. А никој на никому не му забранува да си пишува за серијата.

Еве јас ќе почнам:

Добра последнава епизода не ми се веруваше дека така ќе заврши одвај чекам да ја изгледам следната.

Член од
28 април 2009
Мислења
750
Поени од реакции
507
Епа казнувај тогаш, бриши, не за џабе си модератор. Сакав да продискутирам со некој за серијава, нема со кој, само песни слики и слични глупости начекав.
Проба да дискутираш со некој за серијава, па што викаш дека нема со кого? Слободно пиши си, отвори квалитетна дискусија. ;)

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716

Psyside напиша напиша:
I guess I got what I deserved... One. Million. Views!
It's almost there! :vozbud: Refresh bitchez!!!

Каде за дочекот на новата година < Каде за дочекот на милионитиот view на Baby Blue

Psy - Gangam Style - 1 billion views
Psyside - Baby Blue - 1 million views

Случајност? I don't think so...

Forrest Gump

низа1
Член од
12 ноември 2009
Мислења
7.038
Поени од реакции
29.618
,
Не подруго е ко ќе се избациш прв пат у некоја тема и ко ќе продаваш ароганција и ко ќе ги направиш глупи сите оние кои 180 страни дрхтеле со серијата. Уше од старт умирам од желба да дискутирам со тебе.

П.с Дај ми и некој статус како треба да живеам, се изморив веќе. Бејб, ама стварно!

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.745
Поени од реакции
52.704
А ако дискутираме ние што сме изгледале ќе речеше дека цела тема е со спојлери и пак ќе бараше бришење :D

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.396
Поени од реакции
25.219
Не знам како немало дискусија на тема од 184 страни? :D Побарај назад, особено на почетните страни. Нема веќе што да се бара сега од темава освен некој одвреме навреме да сподели импресии од тазе гледање. Доста народ ја изгледа и го даде мислењето и тоа е тоа... :)

Член од
13 април 2008
Мислења
3.998
Поени од реакции
1.086
Епа и покрај тоа што сте испишале 180 страни и сте ја изгледале, се надевам ќе ми се придружите во дискусијата.
Ја завршив втора сезона

Иако јас немам замерки ни за првата сезона, но оваа излезе уште подобра, со многу случувања и напнатост во секој момент. Од киднапирањето и убиството на Туко, лагите на Волтер за секоја ситуација, па приколката кога им престана со работа на сред пустина, па убиството на тој со банкоматот, па кога наместија друг Хаизенберг, па се до последните случувања со Џеси и Џејн и новиот соработник.
Знаев дека Џејн кога тогаш ќе умре, многу жална ми е целата приказна за дрогирањето. Всушност целата приказна во серијава со посебен акцент на некои ликови и глума ми се многу потресни. Кога зборува Волтер Џуниор, се ежам. Кога Џеси вика или плаче, се ежам. Кога Скајлер се нервираше со мажот, се ежам.

И Волтер го засакав, откако си ја избричи главата, и физички и психички се смени. Не е веќе оној лабилен и исплашен од почетокот.
Се' уште Хенк ми е најслаб лик, како од вицовите за полицајци.

Болиглава

A cold fact
Член од
16 јуни 2007
Мислења
4.701
Поени од реакции
2.353
Епа и покрај тоа што сте испишале 180 страни и сте ја изгледале, се надевам ќе ми се придружите во дискусијата.
Ја завршив втора сезона

Иако јас немам замерки ни за првата сезона, но оваа излезе уште подобра, со многу случувања и напнатост во секој момент. Од киднапирањето и убиството на Туко, лагите на Волтер за секоја ситуација, па приколката кога им престана со работа на сред пустина, па убиството на тој со банкоматот, па кога наместија друг Хаизенберг, па се до последните случувања со Џеси и Џејн и новиот соработник.
Знаев дека Џејн кога тогаш ќе умре, многу жална ми е целата приказна за дрогирањето. Всушност целата приказна во серијава со посебен акцент на некои ликови и глума ми се многу потресни. Кога зборува Волтер Џуниор, се ежам. Кога Џеси вика или плаче, се ежам. Кога Скајлер се нервираше со мажот, се ежам.

И Волтер го засакав, откако си ја избричи главата, и физички и психички се смени. Не е веќе оној лабилен и исплашен од почетокот.
Се' уште Хенк ми е најслаб лик, како од вицовите за полицајци.

You're in for a bumpy ride.
Што и да правиш, немој да се спојлерисаш. Не оди на Јутуб да бараш клипчиња од серијава и во никој случај не ја читај темава.

Kajgana Shop

На врв Bottom