Симни си BS Player и цепај. Кога ке ја пуштиш епизодата, самиот плеер ти дава голем избор на титлови, само го штиклираш и тераш.Многу добра серија.. Жал мие шо ми остана уште 2 сезони за гледање :S.. Имам проблем неможам да најдам преводи што чина за епизодите после 3 та епизода од 5 сезона ако може некој да ми даде линк некој што се точни..(англиски превод ми треба) фала однапред![]()
фалаСимни си BS Player и цепај. Кога ке ја пуштиш епизодата, самиот плеер ти дава голем избор на титлови, само го штиклираш и тераш.![]()
Може, не викам не.Од кај знаеш можи за mcdonalds да се крие цела компанија за мет![]()
Изгледа Кили им бил Волтер, пошто еден месец-два после затварање на мекдоналдс го фатија и КилиОд кај знаеш можи за mcdonalds да се крие цела компанија за мет![]()
http://www.forbes.com/sites/merrillbarr/2013/12/17/netflixs-new-deal-for-breaking-bad-spin-off-better-call-saul-could-be-a-game-changer/Од кај испадна дека сите епизоди ќе бидат на Нетфликс ?
Од кај знаеш можи за mcdonalds да се крие цела компанија за мет![]()
Изгледа Кили им бил Волтер, пошто еден месец-два после затварање на мекдоналдс го фатија и Кили![]()
Од кај испадна дека сите епизоди ќе бидат на Нетфликс ?
А инаку супер идејата сите епизоди од еднаш да излезат![]()
Па до сега така било на Нетфликс. Ти не мораш да ги гледаш сите од еднаш ако нејќешWhaaaat? Од кај ова? Озбилно!? Срање. Која е поентата на серија ако Се одеднаш излезе?![]()
Па до сега така било на Нетфликс. Ти не мораш да ги гледаш сите од еднаш ако нејќеш![]()