Breaking Bad

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.044
Поени од реакции
6.070
Слабо сидери има гореспоменатата шифра, едвај до 1% ми е.
3 саати е ставена. Ме интересира што extra има ставено, да се дознае нешто повеќе.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.745
Поени од реакции
52.704
Слабо сидери има гореспоменатата шифра, едвај до 1% ми е.
3 саати е ставена. Ме интересира што extra има ставено, да се дознае нешто повеќе.
Се е тоа од оноа бурето што беше со сите сезони и цедиња со екстра содржина. Јас само екстрата ги симнувам сега. Од секоја сезона има behind the scenes материјали, избришани сцени и такви ствари.

Болиглава

A cold fact
Член од
16 јуни 2007
Мислења
4.701
Поени од реакции
2.353
И јас ја завршив четврта сезона, прошарав дури сега по првите страни за да видам коментари за финалето на четврта сезона, но не најдов. Страните се преполни со глупости, обвинувања и напади на фанови со антифанови, постирање слики и видеа, ама скрос неповрзано со серијата.
Но фанови за жал има малку, вистински фанови се тие што ќе ги коментираат настаните и дејството, а нема да се бават со небитни работи.

А јас се` мислам дека ти драга Дијаманте, Сунгерот Боб и уш неколку души сте уствари ботови(ко на мсн на времето) шо се испратени од некоја лоша корпорација за да ни ги исперат мозоците на сите овде присутни на форумов.
Па никому ништо.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.645
Поени од реакции
34.067
Дијаманте, ако ти се чита читај, ако ти се коментира коментирај. Не куропецкај стварно. Имаш опомена пред исклучување од час.

Другиве, не ја заигравајте уште толку.

Член од
13 април 2008
Мислења
3.998
Поени од реакции
1.086
Вечер е Златен глобус, се надевам на Breaking bad за серија и Брајан за актер на годината.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.400
Поени од реакции
85.351
Ќе постира некој слики утре :icon_mrgr:

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.631
Поени од реакции
31.841

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.741
Поени од реакции
18.489

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAafeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeewvbywvbywvbywvbywvbywvbywvbywvbywvbywvbywvbywvbywvbywvbywvbywvbywvbywvbywvbywvbywvbywvbywvbywvbywvbywvbywvbywvbywvbywvbywvbywvbywvbywvbywvby!!!!!!!!!!

:cuc: :cuc: :cuc: :cuc: :cuc: :cuc: :cuc: :cuc: :place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place:

:vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud:

Kajgana Shop

На врв Bottom