Симни си BS Player и цепај. Кога ке ја пуштиш епизодата, самиот плеер ти дава голем избор на титлови, само го штиклираш и тераш.Многу добра серија.. Жал мие шо ми остана уште 2 сезони за гледање :S.. Имам проблем неможам да најдам преводи што чина за епизодите после 3 та епизода од 5 сезона ако може некој да ми даде линк некој што се точни..(англиски превод ми треба) фала однапред
фалаСимни си BS Player и цепај. Кога ке ја пуштиш епизодата, самиот плеер ти дава голем избор на титлови, само го штиклираш и тераш.
Може, не викам не.Од кај знаеш можи за mcdonalds да се крие цела компанија за мет
Изгледа Кили им бил Волтер, пошто еден месец-два после затварање на мекдоналдс го фатија и КилиОд кај знаеш можи за mcdonalds да се крие цела компанија за мет
http://www.forbes.com/sites/merrillbarr/2013/12/17/netflixs-new-deal-for-breaking-bad-spin-off-better-call-saul-could-be-a-game-changer/Од кај испадна дека сите епизоди ќе бидат на Нетфликс ?
Од кај знаеш можи за mcdonalds да се крие цела компанија за мет
Изгледа Кили им бил Волтер, пошто еден месец-два после затварање на мекдоналдс го фатија и Кили
Од кај испадна дека сите епизоди ќе бидат на Нетфликс ?
А инаку супер идејата сите епизоди од еднаш да излезат
Па до сега така било на Нетфликс. Ти не мораш да ги гледаш сите од еднаш ако нејќешWhaaaat? Од кај ова? Озбилно!? Срање. Која е поентата на серија ако Се одеднаш излезе?
Па до сега така било на Нетфликс. Ти не мораш да ги гледаш сите од еднаш ако нејќеш