Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Незнам, не сум користел, а и да знам, забрането е да се дискутира.Oбјасни како правилно да користам а да немам сајд ефекти.
Информирај се повеќе кој е Gjorovski.@Gjoroski може да ми одговориш на прашањето погоре,гледам дека имаш доста дислутирано на темава
Дали виде што прашав или зборуваш напразно?Информирај се повеќе кој е Gjorovski.
доволно е тоа што го кажа,пошто е забранета дискусијата на форумов за стероиди,за жал,а за дроги и ред други срања е дозволена.
Моја грешка мислев дека си истиот кој што праша за правилна употреба,без сајд ефект на лекови.Дали виде што прашав или зборуваш напразно?
Реално сметаш дека и од обични суплементи немаш сајд ефект?Oбјасни како правилно да користам а да немам сајд ефекти.
За тебе се забранети оти го сушат мозокотДали е вистина дека протеините, стероидите и останатите вакви ствари за зголемување на мускулна маса, можат да доведат до стерилитет?![]()
нели стронг беше кај кузнам студентскиов?Vo koj period od denot najchesto odish? Ako si za skromno dobro teretanche tuka ti e Strong odma pozadi Vegera vo K3, od sabajle pa se do 19:00 nema skoro ich guzhva. Prijatni lugje, plus instruktorkata e sekogash tuka da pomogne, a ako si za posle 7 saat togash neka ti preporacha nekoj druga.
Да, таа е првата Стронг. Оваа е помала и по "маалска" иако од Чаир идам до К3 за да вежбам во неанели стронг беше кај кузнам студентскиов?
Да, таа е првата Стронг. Оваа е помала и по "маалска" иако од Чаир идам до К3 за да вежбам во неа![]()
Ауу не сум сигурен нејќам да те излажам. Пред година дена мајками беше на местење во Чаир кај една женичка, па могуче да е оваа. На 2 наврата беше кај неа и беше доста задоволна, а исто ја дозна од рекла-казала муабетиАј чим си од Чаир,кажи ми дали ја знаеш Стојка,жената што мести/масира,ми ја фалат многу па сакам да идам да ме рестартира во рамењава и зглобовиве ?![]()