Боди билдинг и теретани - прашања, одговори, заблуди, совети...

• Креатор на темата Креатор на темата ^Capo^
  • Време на започнување Време на започнување
Поздрав луѓе, има ли тука некој што вежба во теретаната Фаланга во Маџари?

Oбјасни како правилно да користам а да немам сајд ефекти.
Незнам, не сум користел, а и да знам, забрането е да се дискутира.

Не постои правилна злоупотреба на лекови за постигнување на подобри резултати кај здрави луѓе.

@Gjoroski може да ми одговориш на прашањето погоре,гледам дека имаш доста дислутирано на темава

@Gjoroski може да ми одговориш на прашањето погоре,гледам дека имаш доста дислутирано на темава
Информирај се повеќе кој е Gjorovski.

доволно е тоа што го кажа,пошто е забранета дискусијата на форумов за стероиди,за жал,а за дроги и ред други срања е дозволена.

А, што ќе ти е мерач?! Имаш огледало и додека не се појават на површина онака како што ги посакуваш, вежбај и внимавај со исхрана. Груба проценка, пошто сликата баш и не е јасна, околу 15%.

Фала @gjorovski мислам да ставам малку маса па и да накачам до 20% па после 3-4 месеца со помош на некој суплемент и кардио да се исчистам

Информирај се повеќе кој е Gjorovski.

доволно е тоа што го кажа,пошто е забранета дискусијата на форумов за стероиди,за жал,а за дроги и ред други срања е дозволена.
Дали виде што прашав или зборуваш напразно?

decki imat 4,5 dena me boli grbot mn od sho da e ? utre mi e po programa da vezbam grb so biceps da napram pauza so grbot da vezbam samo bicepsot ili???

Oбјасни како правилно да користам а да немам сајд ефекти.
Реално сметаш дека и од обични суплементи немаш сајд ефект? :D
Хаха од се што внесуваш донекаде имаш сајд ефект, расолница препиј се пролив ќе те фати не пак нешто што е добиено во лабораторија. Aли тие ефекти не би можеле да направат некои посериозни оштетувања на телото, па затоа и се одобрени.
Дали е вистина дека протеините, стероидите и останатите вакви ствари за зголемување на мускулна маса, можат да доведат до стерилитет?:)
За тебе се забранети оти го сушат мозокот ;)
Шала настрана си слушнал-недослушнал или не си разбрал, само стероидите доведуваат до стерилитет другото слободно пиј.[DOUBLEPOST=1414428159][/DOUBLEPOST]П.С Која будала е овај Симеон Панда и само тој си знае на што е удрен
http://www.youtube.com/watch?v=1xdf9WA359U&feature=youtu.be моментот на 9:11

Последно уредено:
Vo koj period od denot najchesto odish? Ako si za skromno dobro teretanche tuka ti e Strong odma pozadi Vegera vo K3, od sabajle pa se do 19:00 nema skoro ich guzhva. Prijatni lugje, plus instruktorkata e sekogash tuka da pomogne, a ako si za posle 7 saat togash neka ti preporacha nekoj druga.
нели стронг беше кај кузнам студентскиов?

Да, таа е првата Стронг. Оваа е помала и по "маалска" иако од Чаир идам до К3 за да вежбам во неа :P

Ај чим си од Чаир,кажи ми дали ја знаеш Стојка,жената што мести/масира,ми ја фалат многу па сакам да идам да ме рестартира во рамењава и зглобовиве ? :D

Ај чим си од Чаир,кажи ми дали ја знаеш Стојка,жената што мести/масира,ми ја фалат многу па сакам да идам да ме рестартира во рамењава и зглобовиве ? :D
Ауу не сум сигурен нејќам да те излажам. Пред година дена мајками беше на местење во Чаир кај една женичка, па могуче да е оваа. На 2 наврата беше кај неа и беше доста задоволна, а исто ја дозна од рекла-казала муабети :D

Ќе ти пишам утре за сигурно (y)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom