Боди билдинг и теретани - прашања, одговори, заблуди, совети...

• Креатор на темата Креатор на темата ^Capo^
  • Време на започнување Време на започнување
Па и мене би ми одговарала таква,или нешто да напраам да се закачува на sид,на пример на кука или нешто такво...пошто истата просторија ќе ја користам и за спаринг.

може да ми најдеш таков оглас ? јас не најдов...
http://www.reklama5.mk/AdDetails?ad=1259171

еве ти и за две

Sakam da prasam dali gejnerov shto go piem moze da udri na stomacno salo i dali moze so intenzivno vezbanje da ne udri i dali moze uz gejnerov da trcam istovremeno

Sakam da prasam dali gejnerov shto go piem moze da udri na stomacno salo i dali moze so intenzivno vezbanje da ne udri i dali moze uz gejnerov da trcam istovremeno
Ова е исто како да прашаш дали ако јадам компири,стек и некаков вид на прости шекери дали ке те удри на стомачно сало и дали можеш да трчаш ако си ги јадел....можеш што сакаш да правиш трчаш вежбаш дури и ништо да не правиш. Дали ке се здебелиш или ослабеш зависи од целокупниот дневен внес на све.

Picture 1599.jpg на некој можеби му треба...600 страни
исхрана,витамини,калории,табели,повреди,лекување,рехабилитација,анатомија и др.

Исхрана за да ставам едно 7-8 кила? 180 со 69 сум не ми е доволно.

Каде во Скопјево да најдам евтино и квалитетно вратило?
chinupbar1.jpg

Каде во Скопјево да најдам евтино и квалитетно вратило?
Порано имаше во Sport Vision, околу 1300 мислам дека беше, слично како ова на сликава. Сега не знам дали има.

Дечки дај кажете некоја програма за вежби со бучици само за горен дел од телото? Раце/Гради/Грб

naletav na edna ubava statija od Christian Thibaudeau na tnation, imeno sugerira deka promenata na vezbite vo treningot na sekoi 4 nedeli ili pomalce e losa rabota koga se raboti za muskulna hipertrofija, na toj nacin sto pridobivkite od tie nedeli bile ke citiram: „ Most "gains" made during the first four weeks of a program are from neural adaptations, not actual muscle mass development. “ Isto taka sugerira deka koga ke se dostigne platoto togas pocnuval muskulot da se gradi. Po nego treba da se zadrzat glavnite dvizenja compound a da se promenuvaat setovite i povtoruvanjata i sl. So ogled na toa sto mnogu luge koi gi poznavam praktikuvaat ako vezbas isto nema da imas progres ili menjaj gi vezbite na 2 nedeli i slicno, jas mislam deka e golema laga. Da ja najdam ke stavam link i me interesira vase mislenje
http://www.t-nation.com/training/biggest-training-lie
Ме интересира како се справувате со различни информации? Или во теретана со апла различни совети? Го прашувам ова пошто ме замисли со статијава. А на форумов да бидам искрен најверодостојни ми се советите на Myers, Ѓороски и Sajsiga, некако профи синхронизирани ми се, ретко вака од некој друг :pipi:

Ме интересира како се справувате со различни информации? Или во теретана со апла различни совети? Го прашувам ова пошто ме замисли со статијава. А на форумов да бидам искрен најверодостојни ми се советите на Myers, Ѓороски и Sajsiga, некако профи синхронизирани ми се, ретко вака од некој друг :pipi:
Проблем со најголемиот дел информации е дека не ја земаат целата слика во план односно се полувистини. За да ја согледаш целата слика истата мора постепено да си ја создадеш самиот, од учење и искуство и тоа е непрекинат процес. Моето мислење во врска со статијата погоре е дека до некаде држи вода, така компаунд вежбите сметам дека никогаш не треба да ги исгфрлиш од програмата туку напротив треба да се постојано дел од програмата и истите воедно да ти се маркер дали одиш во добра или лоша насока, додека останатите вежби повремено би ги менувал со цел да овозможат мускулот да се погоди од што повеќе агли и во што повеќе слаби положби

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom