S
Stef Bachatero
Гостин
If squats & deadlifts were easy, they would be called "your mom". Now shut up and squat, no excuses.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
If squats & deadlifts were easy, they would be called "your mom". Now shut up and squat, no excuses.
Jason BlahaIf squats & deadlifts were easy, they would be called "your mom". Now shut up and squat, no excuses.
целта ми е да одржавам 85кг на 190 наредниве години, колку што може почисто. Неќам да бидам бодибилдер, нешто што е многу комплексно и не ме влече. Така да задржи си го тој чуден хумор на страна пошто делуваш арогантноIf squats & deadlifts were easy, they would be called "your mom". Now shut up and squat, no excuses.
МожеVezbam 1 mesec koga pocnam da vezbam imav 59kg sea imam 63..vezbam doma bez suplementi..Jas gledam napredok kaj mene..No sakam da znam dali moze da ima napredok bez suplementi ? (za masa)
Drugar,ovaka ti e najdobro :Досега вежбав спрема следнава програма:
1. Гради и бицепс.
2. Грб и задно рамо.
3. Трицепс и предно рамо.
4. Нозе и стомак.
Се мислам да променам на:
1. Гради, бицепс и предно рамо или задно?.
2. Грб, трицепс и задно рамо или предно?.
3. Нозе и стомак.
Што мислите можи вака или ќе ми дојди многу ?
Досега вежбав спрема следнава програма:
1. Гради и бицепс.
2. Грб и задно рамо.
4. Нозе и стомак.
3. Нозе и стомак.
Подобро ти е вака.Досега вежбав спрема следнава програма:
1. Гради и бицепс.
2. Грб и задно рамо.
4. Нозе и стомак.
3. Нозе и стомак.
4 ден ти е смрт, тренингот на нозе е најисцрпувачки тренинг (под услов да го тераш како треба) а не пак да додаваш уште и рамо па и трапез на тоаЈас би ти дал овој совет и би сакал да ме послушаш доста време работам на тоа и доста работи знам веруврај ке се исплати ...
1ден груди и нешто стомачни ако сакаш , трчање
2ден бицепс и трицепс
3ден грб и задно рамо
4ден рамо нозе предно рамо трапези
И во кој било ден убацувај стомачни,трчање
Има по огласи за 3.000Знае ли некој цена на бенџ клупа ? гледам во биди фит се по 10 иљади....ваљда има и поефтино ? или некој дома што прави,по колку ги продава да не знаете ?
Има по огласи за 3.000
Мене ми треба да се склопува да го пикам под кревет или нешо такво