Боди билдинг и теретани - прашања, одговори, заблуди, совети...

• Креатор на темата Креатор на темата ^Capo^
  • Време на започнување Време на започнување
Dali vezbanje ramo se preporacuva na lica pod 18 godini ? I koi drugi vezbi se preporacuvaat ili ne se preporacuvaat za lica pod 18 godini ?

Sent from my HTC One mini using Tapatalk

Dali vezbanje ramo se preporacuva na lica pod 18 godini ? I koi drugi vezbi se preporacuvaat ili ne se preporacuvaat za lica pod 18 godini ?

Sent from my HTC One mini using Tapatalk
Шо има везе бе другар, уште малце да прашаш и колку капки пот смее да ни падне уз кардио. Чим го вежбаш цело тело зашто не и рамо? Едина работа што ја имам прочитано и да држи вода е squats со голема тежина на млада возраст дека било лошо.

Шо има везе бе другар, уште малце да прашаш и колку капки пот смее да ни падне уз кардио. Чим го вежбаш цело тело зашто не и рамо? Едина работа што ја имам прочитано и да држи вода е squats со голема тежина на млада возраст дека било лошо.

А за кардио мора физички да биде активен ? :ROFLMAO:

• Ми се допаѓа
Reactions: -x-
Дали може да се одржава атлетско тело без дет лифтинг? Многу ми е билдерско-досадна вежбава а и не ми е за сила. Имам сила, каква таква. Ич не ми праи ќеиф ова, некоја замена кажете

Епа набаци од тоа женската клиентела да ги кревам можам пет-шеесет да кренам, и со cock pushups ќе импровизирам ако треба

Епа набаци од тоа женската клиентела да ги кревам можам пет-шеесет да кренам, и со cock pushups ќе импровизирам ако треба
Hahhaa si me iznasmeal sabajlechki.

Inache, vchera zemav cink. Mi rekoa deka bilo preporachlivo da se pie uz glavnoto jadenje. E sega, poshto niz denot vnesuvam dosta vitamini, dali kje treba da isfrlam barem nesho? A-Z i C od 1000, 1 shejk sabajle i ushte 1 vecher.

Sent from my Xperia Tipo using Tapatalk

Ти сам не можеш да си набациш,па очекуваш другите да ти “набацат“

Дали може да се одржава атлетско тело без дет лифтинг? Многу ми е билдерско-досадна вежбава а и не ми е за сила. Имам сила, каква таква. Ич не ми праи ќеиф ова, некоја замена кажете

Мoже, за долен грб "замена" е ова. Ставам замена во наводници зашто за мртви подигања и не постои замена. Секој што има можност треба да се труди да ја внесе во вежбачкиот репертоар а не да ја исфрли, али ти си знаеш.

Може, би ти препорачал да си извадиш од торент Инсенити или П90Х повеќе ќе ти одговара.

Може, би ти препорачал да си извадиш од торент Инсенити или П90Х повеќе ќе ти одговара.
Mи фалат килограми, колку што разбрав тие 2 програми удираат повеќе на кардио. А кардио избегавам пошто играм баскет и возам точак често

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom