- Член од
- 9 септември 2008
- Мислења
- 769
- Поени од реакции
- 322
Еве ви начин како да заработите нешто ако сте 100% посветени на исхраната и вежбите
http://karas4training.com/mk/news/neka-te-plakjaat-za-tvoite-zdravi-naviki
Си ја пробал апликацијава ?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Еве ви начин како да заработите нешто ако сте 100% посветени на исхраната и вежбите
http://karas4training.com/mk/news/neka-te-plakjaat-za-tvoite-zdravi-naviki
не сум ја пробал,само ја видов статијава па ми се виде интересна да ја споделам тукаСи ја пробал апликацијава ?![]()
Шо има везе бе другар, уште малце да прашаш и колку капки пот смее да ни падне уз кардио. Чим го вежбаш цело тело зашто не и рамо? Едина работа што ја имам прочитано и да држи вода е squats со голема тежина на млада возраст дека било лошо.Dali vezbanje ramo se preporacuva na lica pod 18 godini ? I koi drugi vezbi se preporacuvaat ili ne se preporacuvaat za lica pod 18 godini ?
Sent from my HTC One mini using Tapatalk
Шо има везе бе другар, уште малце да прашаш и колку капки пот смее да ни падне уз кардио. Чим го вежбаш цело тело зашто не и рамо? Едина работа што ја имам прочитано и да држи вода е squats со голема тежина на млада возраст дека било лошо.
Само ако не носи вишак килажа во џебовите.А за кардио мора физички да биде активен ?![]()
Hahhaa si me iznasmeal sabajlechki.Епа набаци од тоа женската клиентела да ги кревам можам пет-шеесет да кренам, и со cock pushups ќе импровизирам ако треба
Ти сам не можеш да си набациш,па очекуваш другите да ти “набацат“Епа набаци од тоа женската клиентела да ги кревам можам пет-шеесет да кренам, и со cock pushups ќе импровизирам ако треба
Сам себе го убија...Ти сам не можеш да си набациш,па очекуваш другите да ти “набацат“
Дали може да се одржава атлетско тело без дет лифтинг? Многу ми е билдерско-досадна вежбава а и не ми е за сила. Имам сила, каква таква. Ич не ми праи ќеиф ова, некоја замена кажете
Може, би ти препорачал да си извадиш од торент Инсенити или П90Х повеќе ќе ти одговара.Дали може да се одржава атлетско тело без дет лифтинг? Многу ми е билдерско-досадна вежбава а и не ми е за сила. Имам сила, каква таква. Ич не ми праи ќеиф ова, некоја замена кажете
Mи фалат килограми, колку што разбрав тие 2 програми удираат повеќе на кардио. А кардио избегавам пошто играм баскет и возам точак честоМоже, би ти препорачал да си извадиш од торент Инсенити или П90Х повеќе ќе ти одговара.