X3m
Титула по желба
- Член од
- 20 јуни 2007
- Мислења
- 445
- Поени од реакции
- 177
поглуп совет, аминПлус што помалку масти да внесуваш.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
поглуп совет, аминПлус што помалку масти да внесуваш.
Само кажав јас како дојдов до стомачни т.е на кој начин, а ти ако мислиш дека е глупо тоа повели кажи му подобар совет.поглуп совет, амин
поглуп совет, амин
Што е разликата од помалку мрсно до помалку масти?Сигурен сум дека Љупчо мислеше што помалку мрсно да внесуваш, а не што помалку масти, погрешно се изрази.
Што е разликата од помалку мрсно до помалку масти?
Да да на што помалку мрсно мислев, т.е да внимава што внесува како исхрана додека слабее.Сигурен сум дека Љупчо мислеше што помалку мрсно да внесуваш, а не што помалку масти, погрешно се изрази.
Мислиш дека со јадење мрсно, после трчање на пример можеш да стопиш стомак..? пробај изеди пита бурек и кило свинско па ќе правиме муабет. Џабе ти е секакво вежбање ако не пазиш на храна.
Хахаха и двете се масти, мрсно и масти исто ги сметам. Тоа што ти под мрсно сметаш заситени и транс масти е друго. Многу полесно ќе биде ако објасниш подетално и ги претставиш како заситени, незаситени, транс масти него МРСНО и МАСТИ.Ме зезаш? Имаш цел блог за билдинг а прашуваш вакво прашање. Коа ќе каже помалку мрсно значи да не јаде заситени и транс масти, а коа ќе каже да внесува помалку масти значи да не јаде здрави масти.
Хахаха и двете се масти, мрсно и масти исто ги сметам. Тоа што ти под мрсно сметаш заситени и транс масти е друго. Многу полесно ќе биде ако објасниш подетално и ги претставиш како заситени, незаситени, транс масти него МРСНО и МАСТИ.
За почетник од суплементи за зголемување на телесна тежина,зголемување мускулна маса што е подобро гејнер или протеин ???што е разликата??
250 + калори од нивото за одржување тежинаПоискусните да ми препорачаат ако може..кој протеин и креатин да го земам како за почетник..да зголемам мускулна маса,без да накачам на тежина.? По можност ако може со име и презиме на производите. Фала.
Поискусните да ми препорачаат ако може..кој протеин и креатин да го земам како за почетник..да зголемам мускулна маса,без да накачам на тежина.? По можност ако може со име и презиме на производите. Фала.