Боди билдинг и теретани - прашања, одговори, заблуди, совети...

• Креатор на темата Креатор на темата ^Capo^
  • Време на започнување Време на започнување
http://rippedin3months.com/

Промена за 90 дена..можно ли е ?
Стероиди и се е можно!
Си ја средил батката исхраната + си мавнал добра шема и се дефинирал!!!
http://www.steroids.com/products/ultimate-cutting-stack
--- надополнето: 1 ноември 2012 во 19:46 ---
На институтот за физиологија пуштен е во употреба нов апарат, сличен е како вага со електроди за рацете и прави детална анализа на телото со претходно внесени параметри. Доста е точно и мислам дека само 2-3 апарати како тој ги имаме на просторов. Добро е да си отидете да направите една анализа чисто за вие да си знаете до кај сте. Лесно е само со претходно закажување на телефон. Поззз
Колку пари е прегледот и поточно каде се наоѓа институтот бидејќи не сум од ск и не го знам Скопје премногу?

Стероиди и се е можно!

Колку пари е прегледот и поточно каде се наоѓа институтот бидејќи не сум од ск и не го знам Скопје премногу?

Институтот ти е од споредениот влез од државна болница (оној од кај Рамстор), на влезот ти е кафиќот Хипократ тука одма десно фаќаш во сокачето накај министерство за здравство. Отспротива на влезот од министерството за здравство е влезот на институтите. Внатре на приземје влегуваш во прва врата десно и тука ќе се обратиш за прегледот (црвената точка на сликата)

1e6o89.jpg

Vo slednite 2 mesecca nema da sum vo moznost da posetuvam teretana pa ke vezbam doma koolku mozam. Pa nekoj ako saka da mi pomogne, sto da vezbam(sklekovi(kakvi, kako, kolku)stomacni, zgibovi... koolku mozam poveke da gi opfajkam site muskulni grupi.
Ne se na odmet i videa i sliki :)

Vo slednite 2 mesecca nema da sum vo moznost da posetuvam teretana pa ke vezbam doma koolku mozam. Pa nekoj ako saka da mi pomogne, sto da vezbam(sklekovi(kakvi, kako, kolku)stomacni, zgibovi... koolku mozam poveke da gi opfajkam site muskulni grupi.
Ne se na odmet i videa i sliki :)

Moжеш да ја ѕирнеш темава која е наменета само за домашни вежби.

Бев отсутен од дискусиите неколку дена, но следев што се случува и можам да кажам дека во најбрз можен рок ќе пробам да направам тема каде што ќе ги има сите најчесто поставувани прашања и нивни одговори.

Се разбира потребна ми е и ваша помош се со цел побрзо да го реализираме тој проект.

Затоа сите кои можете да одвоите малку време, па макар и за едно прашање кое ретко го среќавате, меморирајте го во Notepad; Text Document и потрудете се да најдете соодветен одговор на истото.

За возврат немам ништо да понудам, но запамтете дека и вие сте биле почетници и ви требала нечија помош.

Бев отсутен од дискусиите неколку дена, но следев што се случува и можам да кажам дека во најбрз можен рок ќе пробам да направам тема каде што ќе ги има сите најчесто поставувани прашања и нивни одговори.

Се разбира потребна ми е и ваша помош се со цел побрзо да го реализираме тој проект.

Затоа сите кои можете да одвоите малку време, па макар и за едно прашање кое ретко го среќавате, меморирајте го во Notepad; Text Document и потрудете се да најдете соодветен одговор на истото.

За возврат немам ништо да понудам, но запамтете дека и вие сте биле почетници и ви требала нечија помош.
Темата ќе може да се надополнува со трудови (само од модераторот преку едитување на главното мислење) така да ќе биде како банка на знаење. Основното да го направиме па ќе се прошири што повеќе. Некој ако може (ако не можеш ти директно) да земе да ги пролиста само темиве, не мора да пишува од ново ако го мрзи, и да ископира се шо треба и после ти да стокмиш во еден пост/тема/заклучена.

Стероиди и се е можно!

мислам дека со упат прегледот кошта околу 300 денари.

Можам да се понудам како доброволец да кој како може ми пушта прашања па да ги скоцкам со одговор и после само да се отвори една тема и да се дополнува.

Ова е мит, дефиницијата се добива само со топење на поткожните масни наслаги, точка. Еве ja иста личност неколку месеци пред и после топење на масни наслаги,тренинг со стандарден број повторувања 8-12 на моменти дури практикуваше 5 повторувања по серија за да ја одржи силата за време на cut. Никакви глупости како 20-30 повторувања по серија или лудо вежбање до откажување, а појака дефиниција од сликата долу од природен бодиблдер здравје.

576417_517899321570807_154915959_n.jpg

251149_226832720677470_1051394_n.jpg

Дали сакаш да кажеш дека некој доколку прави 15+ нема да се издефинира? Типов што го даваш за пример е билдер. Веќе има мускули. Муабетот е дека некој доколку почне да вежба, не набилдан, и прави со лесни тежини 15+, ќе се издефинира и оформи, без да набие маса. Нема само џабе да "гори мускул" како што кажа Исак.

Не е natural цитираниот во претходниот коментар над мене. Тој припаѓа на група луѓе кои не користат големи дози на анаболици, чија цел е да се промовираат за да заработат пари. Неговото тело 99% од луѓето ќе си помислат дека е возможно да се достигне на природен начин и така ги привлекува, не само он туку и 100тици како него исти.

Не е natural цитираниот во претходниот коментар над мене. Тој припаѓа на група луѓе кои не користат големи дози на анаболици, чија цел е да се промовираат за да заработат пари. Неговото тело 99% од луѓето ќе си помислат дека е возможно да се достигне на природен начин и така ги привлекува, не само он туку и 100тици како него исти.

Незнам што те спречува да веруваш дека е можна ваква трансформација природно. Не е дечкото е некој мускулест фрик, со 6-7 години тренинг можно е да се постигне ова . Плус тоа се натпреварува со само 68кг тежина, да е на некоја хемија би бил доста по масивен и не би имал потреба да оди на диета 8 месеци пред натпревар.
--- надополнето: 5 ноември 2012 во 18:13 ---
Дали сакаш да кажеш дека некој доколку прави 15+ нема да се издефинира? Типов што го даваш за пример е билдер. Веќе има мускули. Муабетот е дека некој доколку почне да вежба, не набилдан, и прави со лесни тежини 15+, ќе се издефинира и оформи, без да набие маса. Нема само џабе да "гори мускул" како што кажа Исак.

Можеш да се издефинираш со 15+ не да не, само ќе вложиш поголем труд за да го постигнеш истото. Многу поедноставно е да изградиш некоја мускулна маса (демек е толку лесно) со 6-12 повторувања, а потоа да ги симнеш мастите на 6-8%.

Незнам што те спречува да веруваш дека е можна ваква трансформација природно. Не е дечкото е некој мускулест фрик, со 6-7 години тренинг можно е да се постигне ова . Плус тоа се натпреварува со само 68кг тежина, да е на некоја хемија би бил доста по масивен и не би имал потреба да оди на диета 8 месеци пред натпревар.
--- надополнето: 5 ноември 2012 во 18:13 ---
Види колку е conditioned и со низок процент на масти, натурал нема теорија тоа да го постигне. Мислам и дека не е висок, плус очигледно е дека нема добра коскена поставеност(тесен е). Иако неговата килажа е во границите за natural за висината, дефиницијата е далеку од тоа.

Gi imam stomacnite muskuli ali si imam i salce pa zatoa ne mi se poznavaat..So treba da pravam za da go stopam SALOVOO!?Daj neka dade nekoj sovet ko so treba ali po moznost bez apcinja i takvi gluposti!!

Gi imam stomacnite muskuli ali si imam i salce pa zatoa ne mi se poznavaat..So treba da pravam za da go stopam SALOVOO!?Daj neka dade nekoj sovet ko so treba ali po moznost bez apcinja i takvi gluposti!!

Tрчање,фудбал,кошарка,пешачење,точак возење..исти сум и ја како тебе,работам на тоа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom