Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
може не е тука местото, ама да не отварам нова тема....
Дали некој знае каде може да се купи ваков масажер (foam roller)
![]()
со испорака ќе го фати ѓавол и пол, баш сега погледнав околу 2000ден излегува минимум од интернет.Мислам дека наједноставно е да си го нарачаш преку интернет.
со испорака ќе го фати ѓавол и пол, баш сега погледнав околу 2000ден излегува минимум од интернет.
Јади секој ден 500 калории плус од одржување, оди редовно во теретана 3-4 пати неделно и дај си време, резултатите мора да дојдатЗголемив количина на храна,целта ми е да кренам маса,да изгледам малце по крупно пошто наеднаш извисочив и сеа тоа ми е нај големата мака. Има некои си мали резултати во рацете,градите онака скромно,е проблемот е што не глеам некакво ширење во делот на рамениците/грбот,и делот кај стомакот некако слабо.
дајте било каков совет.....

Некој?Кај може да купам во Скопје течиња едно рачни од по 10кг. гумирани или метални,бев во Орка во Веро не најдов
Барај на пазар3 или реклама5 имаш коооолку сакашНекој?
На Пазар3 и Реклама5 секој втор оглас е од БидиФит и ФитнесМк,а таму гледам само тегчиња со бучици има јас барам нешто вакво од 10 кгБарај на пазар3 или реклама5 имаш коооолку сакаш
Ништо не ти кошта ако прашаш, шом имаат од тие сигурно имаат и од овие, можеш да прашаш и по продавниците што се продава спортска опрема, јас знам една спроти влада и една у рамстор (подрум флекс)На Пазар3 и Реклама5 секој втор оглас е од БидиФит и ФитнесМк,а таму гледам само тегчиња со бучици има јас барам нешто вакво од 10 кг
![]()
Шала на страна сите знаат дека пилешкото што се масовно продава не е баш најздраво, од една страна го саламурат во сенешто за да задржи вода, а од друга страна често пилињата се хранат со хормони и антибиотици за побрз раст без притоа пилињата да можат природно да раснат на отворен простор, слободно да се движат и јадат природна храна, дури има случаи на добиена гинекомастија од често јадење пилешко месо. Најдобара алтернатива е кој сака да се замара да купува директно пилиња од селата или пак да се купува свеж несаламурен стек кој пак е за 100денари поскап од обичниот 
заборави да напишеш и скапиЈа си купувам цели пилиња од Цекин, добро изгледаат а и многу се вкусни.