Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ти одговорија, додека не се испотишБарам по ова темиве не можам да најдам некоја која ми е соодветна за прашањево па ајде да си ја пробам среќата овде.
Сакам да почнам да возам ролери, ем за кондиција, ем за да симнам некое кило. Е сега ме интересира колкава минутажа е доволна за да се постигне тој ефект, со напомена дека одамна немам возено ролери макар што на времето цепав и тоа доста километража со нив. Значи со колкава минутажа да започнам?
Ти одговорија, додека не се испотиш
И намали јадењето
Е тука драги мои е и проблемот. Јас не се потам. Сум трчала и по 4 километри наеднаш без престан, и ниту капка пот немало на мене. Имам чуден организам, дури и во лето не се потам, а камоли со вежбање. Затоа прашувам за минутажа, оти ако чекам да се испотам ќе ме стрефи инфаркт![]()
Уште едно прашање , за цврсти стомачни - редовно ги правам меѓутоа некако минативе 3 месеци правење немам некој резултати. Некој вежби за стомачни потешки што ќе ме изгорат да можам да си ги дооформам до крај на јуни ?
некое решение да се израмни стомакот кај нас девојките,сеа за пред лето?
:/
Е тука драги мои е и проблемот. Јас не се потам. Сум трчала и по 4 километри наеднаш без престан, и ниту капка пот немало на мене. Имам чуден организам, дури и во лето не се потам, а камоли со вежбање. Затоа прашувам за минутажа, оти ако чекам да се испотам ќе ме стрефи инфаркт![]()
Ај да видиме нешто за сериите некако чидно али никој нема прашано или напишано. Еве јас да прашам, јас вежбам вака за одделните групи на мускули.
Бицепс - 8 серии
Трицепс - 10 серии
Рамо - 12 серии
Гради - 14 серии
Грб - 16 серии
Нозе - 20 серии
Кое е вашето мислење, ок ли е вака треба ли негде да додадам или да одземам пишете кој е вашиот број на серии за одделни мускулни групи.
И јас сум трчал по 10 километри па не сум се потел, ама сум трчал и 300 метри и сум се потелЕ тука драги мои е и проблемот. Јас не се потам. Сум трчала и по 4 километри наеднаш без престан, и ниту капка пот немало на мене. Имам чуден организам, дури и во лето не се потам, а камоли со вежбање. Затоа прашувам за минутажа, оти ако чекам да се испотам ќе ме стрефи инфаркт![]()
Ај да видиме нешто за сериите некако чидно али никој нема прашано или напишано. Еве јас да прашам, јас вежбам вака за одделните групи на мускули.
Бицепс - 8 серии
Трицепс - 10 серии
Рамо - 12 серии
Гради - 14 серии
Грб - 16 серии
Нозе - 20 серии
Кое е вашето мислење, ок ли е вака треба ли негде да додадам или да одземам пишете кој е вашиот број на серии за одделни мускулни групи.
Пробај палео диета во комбинација со било каков начин на вежбање секој ден. Не е битно дали ќе пешачиш, трчаш, ролаш, возиш точак, правиш стомачни или било каква друга физичка активност. Битното е секој ден. И не постои точен број на сетови, повторувања на стомачни или дистанца на км за трчање, пешачење или слично бидејќи твоите нивоа на кондиција и сила се непознати.некое решение да се израмни стомакот кај нас девојките,сеа за пред лето?
:/