pumaval
Дрвен Адвокат
- Член од
- 5 септември 2008
- Мислења
- 1.482
- Поени од реакции
- 598
Зависи од килажа, начин на исхрана... Ако си во нормална килажа, нормална висина, се храниш здраво (без мн конзерванси и прости шекери) можеш да зимаш креатин, безопасно е...Темава ја пратам подолг период и навистина сум импресиониран од постовите. Меѓутоа во мислењата ко ги читав, не најдов конкретен одговор на едно прашање кое и мене лично ме интересира.
Дали 15 години е доволна возраст за земање суплементи, се разбира со посебен режим на исхрана и тренинг.
Ви благодарам однапред, Кристијан.
Како може на Kruger фирмата шо произведува витамини да бидат штетни.. Мора ли на све да верувате и кој бил тој што ти спомнал такво нешто? Пиј слободно НИШТО неможе да ти стане.. А ти со 15 години немора да земаш суплементи, а ако веќе земаш whey протеин ти е најбитно нешто па после следуваат други ствари.. Само внимавај на некој пишува дека се за лица над 18 години.. Тие не ти се потребни
Шумливите таблети, содржат лимунска киселина, лимунската киселина го претвара креатинот во креатинин. Така тие таблети го прават креатинот безкорисен, затоа подобро испиј 1 редбул, изеди една банана, и иди у тератна