Better Call Saul

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување
Ау каква грешка, е не личи за толку

Sent from my SM-J320FN using Tapatalk

Ау каква грешка, е не личи за толку

Ти изгледа на некој евтин стрим ја гледаш во ниска резолуција па не ги приметуваш брчките. :D

Ти изгледа на некој евтин стрим ја гледаш во ниска резолуција па не ги приметуваш брчките. :D
Не бе, само 1080p торенти симињам ама не сум приметил[emoji1]

Sent from my SM-J320FN using Tapatalk

Лудило од серија , ова ти е уствари breaking bad трансформација на Сол Гудман. :vozbud: За Мајк не памтам дали беше спомнато во бб за син му , али еве добро расветлување за неговата историја. Какви принципи има човекот , вакво нешто не се гледа у реалниот свет. :cuc:

Its all good man :icon_lol:
Единствена замерка е шо се троши драгоцено време на некои работи шо буквално не се потребни , пред 1-2 епизоди гледавме 40 секунди како се полни кафе од автоматот. Во секоја епизода има по 2 вакви сцена али ако се одземат тие мали недостатоци чиста 8ца има серијата од мене.

Последно уредено:
Па и у BB имаше такви глупи сцени, не знам зошто тука ти сметаат.
Пример у BB имаш сцена со мече што плива во базен, или око од мечето што оди во одвод и такви глупости.
Едноставно човекот сака да си го продолжи истиот стил и мене баш ми е океј тоа.

Како го изведе Џими ова на крајот. :cuc:

Ептен е добра серијава, можеби првите две сезони беа на пониско ниво ама третава е masterpiece. Истиот шмек го има тотално од BB, се ми се чини во некоја наредна сцена ќе излези Волтер или Џеси.

Вреди да се гледа серијава?
Е барем нешто приближно со брејкинг бад?

Фала курац ојде у пм Чак...не се поднесуваше веќе.

Ама го изреметја Чак....

Серијава вреди за сите пари, освен ако не сте љубители на драма. Па и во тој случај мислам дека би ја гледале....

Последнава сезона мислам дека им е најдобра, од сплетке, разврске, емоции, сцена итн.

Едино минус во последнава е што не го покажаа Мајк. Заслижи мислам барем минут да дадат со него.

Кога прочитав дека финалето ќе се вика Lantern a и кога почнаа со флешбекот со фенерот, предосеќав ваков крај за Чак, ќе фали како лик, но веќе мораше да заврши тоа поглавје во животот на Џими, а башка Чак беше скроз отиден со умот и тоа одамна.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom