Barclays Premier League - Season 2015/2016

Кој ќе биде новиот шампион во Премиер лигата?

• Вкупно гласачи
    465
Статус
Затворена за нови мислења.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ја знам многу појака, ама не ви ја кажувам, сето дркаџии сте.
"Појака жена од Моника Белучи" како фраза го нема во ниеден речник на светот. ;) ваа пегавава што ја постирате цел викенд има едно 10 саата фотошоп на неа зихер. :icon_lol:

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Во два три наврати сум успеал да ја објаснам Кант-Лапласовата теорија за настанокот на Универзумот, ама никад не сум успеал да им објаснам на фанови на дотичнава дека низ чаршија да поминеш, има бар 5 поубави, што никад не биле на TEVE

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Во два три наврати сум успеал да ја објаснам Кант-Лапласовата теорија за настанокот на Универзумот, ама никад не сум успеал да им објаснам на фанови на дотичнава дека низ чаршија да поминеш, има бар 5 поубави, што никад не биле на TEVE
Аааа не! Ако се расправаме за Ема ќе раскрстиме патишта. Поголема расправија ќе биде од полемиката за турбо-фолкот.

R

red.devil

Гостин
Кога сме кај жени, менаџерот на Вотфорд има јака "тетица"!:brlav:
Не ми се веруваше кога ја видов. :ljubove:

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Аааа не! Ако се расправаме за Ема ќе раскрстиме патишта. Поголема расправија ќе биде од полемиката за турбо-фолкот.
Не се расправај за дневна политика со луѓе што читаат весници; не се расправај за квалитет на парчиња со фанови на Вотсон ( Бен Вотсон релатив?); и не се расправај за научни факти со фанови на емисија на Васко Ефтов.

- Мајкл Џордан, вечерта по носење на дресот со бр 12

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Не се расправај за дневна политика со луѓе што читаат весници; не се расправај за квалитет на парчиња со фанови на Вотсон ( Бен Вотсон релатив?); и не се расправај за научни факти со фанови на емисија на Васко Ефтов.

- Мајкл Џордан, вечерта по носење на дресот со бр 12
Ова за Ема е ко кога некој ќе ме праша „Добро бе, зашто гледаш фудбал, што ти мења дали навиваш за една или друга екипа? Зашто ете баш таа екипа си ја избрал? И што, кога ќе дојдат со македонска екипа да играат за нив ќе навиваш наместо за нашите?“. Одговорот е едноставен. Ако мораш да прашаш, не можеш да сфатиш. Џабе расправање.

Cassaro

Паразит
Член од
15 февруари 2012
Мислења
3.318
Поени од реакции
10.354
Ема ти е пример за девојка која те тера да размислиш и да сфатиш дека не е све у цицки и гз.Има девојка што дури и на филм те освојува со проста насмевка додека се симиња по замислени скали.

Член од
2 јуни 2007
Мислења
5.704
Поени од реакции
3.266
И мене да ме броете како почитувач на ликот, делото и телото на Ема Вотсон. На нејзината убавина и сексапил додава и тоа што е фан на Челзи. :)

Член од
7 октомври 2011
Мислења
3.831
Поени од реакции
3.616
. Со Реал одевме да се надигруваме со факинг Лалана :pos:. З
Не отидовме да се надигруваме туку се испичкавме и пуштивме втор тим само за да им дадеме лесна победа и да не не брукаат многу.

Дундада Роџерсоидна го напрви тоа.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom