Johnny B
Misogynist, racist, anti woke
- Член од
- 15 февруари 2010
- Мислења
- 12.228
- Поени од реакции
- 13.381
И Мурињо ни рече а?Мурињо пред да почни сезоната имаше ваква изјава дека шампионот ќе биди со помалце од 75 поени.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И Мурињо ни рече а?Мурињо пред да почни сезоната имаше ваква изјава дека шампионот ќе биди со помалце од 75 поени.
Мислам дека свирежот е откако шутна он, како се рачуна у фудбал (бизарни ситуации се ова ама ајде), исто како у кошарка или?
Знам, затоа реков бизарно е, овакво нешто повеќе очекувам да видам у македонска 4та лига кај што на судијата му е платено да тепа домашниот тим.U fudbal se racuna da u peterec ne svirsnish kraj. Ko vekje si dozvolil da se izigra do tamu, ushte 2 sek nema da smenat mnogu. Kolku slab lik e sudijava, ej.
Мизерна екипа
. Екипа што не знам колку години со ред игра во Европа, екипа која во рок од една година ги губи лидерите и најдобрите двајца играчи(кои сама ги откри и ги создаде), екипа во која нема играч над 30 години и се бори за титула, плус може комотно да допринесе за пола англиска репрезентација.По кој основ?
Чудни ми сте сите што уште сте збунети од изгледот на табелата оваа сезона. На Тотенхем и на Лестер им се поклопија коцките, од трансфери, па до тренер и таа хемија меѓу играчите што е и тоа како потребна.
Клучно е да се работи, а не да се дробат филозофии или да се чека од егоистичките ѕвезди сами да решат утакмица. Тоа можда ќе пројде неколку пати(или ако е Меси малку поќе пати), ама секогаш напорната работа е најважна.
Fucking disgrace за фудбалот според мене е што екипи како Челзи, Арсенал, Манчестер Сити, Манчестер Јунајтед, Ливерпул се толку мизерни што дозволуваат екипи како Тотенхем и Лестер да се борат за титула. Па сеа ти види кој е помизерен..
Па нели он е човек што сака предизвици?поголем предизвик од ова нема да има.Најјако ќе биде Сити да не заврши у први четири (а не се мали шансите за тоа) и Пеп догодина да треба да освојува ЛЕ.![]()
Ајде по 12-ти пат за сите. Не, не беше напишаното само за оваа сезона и нивниот годинашен блесок. Туку општо, Тотенхем е мизерна и смешна екипа. И ќе биде срам за Премиер Лигата, нивното име да биде запишано на сребрениот пехар. Зошто? Затоа што се Тотенхем и затоа што се мизерна екипа.[DOUBLEPOST=1457220403][/DOUBLEPOST]
И ова е точно.
Па со самото тоа што екипа како Челзи го испиша своето име на пехарот во 2005 значи дека доколку Тотенхем го стори тоа нема да е ништо помизерно и посмешно од нивните претходно споменати комшии![]()
Очекував ваков одговор. Али потајно се надевав на нешто поиновативноИма уште едно нешто посмешно. Дури и од тебе и ова што ти го напиша.
Ливерпул нема 25 години освоено лигашка титула.
* Видук муд он.
Очекував ваков одговор. Али потајно се надевав на нешто поиновативно
Нејсе.....кај поминаа 25 години ќе летнат уште 25 па таман ќе го срушиме рекордот од 50.
![]()