Barclays Premier League - Season 2015/2016

Кој ќе биде новиот шампион во Премиер лигата?

• Вкупно гласачи
    465
Статус
Затворена за нови мислења.
Ти, таков одговор и заслужуваш. Да беше било кој друг, ќе го напишев следново:

Во 2005 името на Челзи се испиша на сребрениот пехар. Тоа беше голем удар за реномето на фудбалот и Премиер Лигата. Ако сега во 2016 се испише името и на Тотенхем, тогаш митот за најдобрата лига во светот, конечно ќе биде срушен.

Те молам кажи ми дали се задоволен од овој одговор. По приватна порака или на профил. Нема да лажам, ми значи.
(y)

Ајде по 12-ти пат за сите. Не, не беше напишаното само за оваа сезона и нивниот моментален блесок. Туку општо, Тотенхем е мизерна и смешна екипа. И ќе биде срам за Премиер Лигата, нивното име да биде запишано на сребрениот пехар. Зошто? Затоа што се Тотенхем и затоа што се мизерна екипа.

Ти, таков одговор и заслужуваш. Да беше било кој друг, ќе го напишев следново:

Во 2005 името на Челзи се испиша на сребрениот пехар. Тоа беше голем удар за реномето на фудбалот и Премиер Лигата. Ако сега во 2016 се испише името и на Тотенхем, тогаш митот за најдобрата лига во светот, конечно ќе биде срушен.

Те молам кажи ми дали се задоволен од овој одговор. По приватна порака или на профил. Нема да лажам, ми значи.
Аргументи?

Само одреден број на тимови имаат право да бидат јаки и да освојуваат лига? Тогаш дај нека се игра Ф4 меѓу нив и за еден викенд да се додели титулата, нема потреба другите тимови да се мачат цела сезона.

За Мене лично рецимо срам за лигава ке биде арсенал да освои со тој п.чкарски менталитет како во тимот на арсенал да гледам 11 жени во период на менструација, а не како што доликува на фудбалска игра како машки спорт, каде што треба да играат мажи со муда

За Мене лично рецимо срам за лигава ке биде арсенал да освои со тој п.чкарски менталитет како во тимот на арсенал да гледам 11 жени во период на менструација, а не како што доликува на фудбалска игра како машки спорт, каде што треба да играат мажи со муда

Као на пример оние со ташлаците од Стоук.

(Y)

Као на пример оние со ташлаците од Стоук.

(Y)
Тие се касапи бе, мислам на тим со муда составен од играчи слилни на сколс , виеира, ибрахимовиќ, балак, гатузо, видиќ, тери...

Каков буги тим им станаа Палас на Ливерпул :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom