- Член од
- 10 мај 2009
- Мислења
- 1.880
- Поени од реакции
- 1.990
МАРЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЗ!!!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Fucking disgrace за фудбалот според мене е што екипи како Челзи, Арсенал, Манчестер Сити, Манчестер Јунајтед, Ливерпул се толку мизерни што дозволуваат екипи како Тотенхем и Лестер да се борат за титула. Па сеа ти види кој е помизерен..Fucking disgrace за фудбалот како игра е екипа мизерна како Тотенхем да освојува титули. Како да ти кажам...
Zabraneto im e na igracite da ja gledaat tabelata, mislat deka se borat za opstanok.И сега следува прашањето, кај беа Лестер на почеток ланска сезона. Истите играчи освен нов тренер ништо не е сменето, од борба за опстанок кога спасија жива глава лани сега ќе земат титула.
Не реков дека ќе победи. Реков дека нема да изгуби, а можно е и да победи. Е па ете не изгубија, а малку фалеше и да тепаат на крајНе ми кажа ја причината за шо мислеше дека Арсенал ќе победи денес![]()
Последно коло е со Челзи. Ако не им значи ништо на Челзи не гледам зошто би се труделе да ги заебат. Плус не им е веќе Мурињо копиљкото менаџерНајдобро можно сценарио за Лестер. До крај само со Јунајтед и Челзи ќе им биде "малце потешко".
И сега следува прашањето, кај беа Лестер на почеток ланска сезона. Истите играчи освен нов тренер ништо не е сменето, од борба за опстанок кога спасија жива глава лани сега ќе земат титула.