Barclays Premier League - Season 2015/2016

Кој ќе биде новиот шампион во Премиер лигата?

• Вкупно гласачи
    465
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Dude perfect им гостувале на Сити и Арсенал. Реакцијата на Рахим кога на дрес од Сити виде дека пишува Jones :D

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Мех, пола од тука што коментираат во стилот на Ех, фанови на Јунајтед најдоа да зборат за флопови, и не го знаат коренот на дискусијава. Кога 85% од фановите на Јунајтед не сакаа да го видат Педро во нашиот тим, Донев ни викаше, вие не знаете за каков играч се работи, се надевам дека ке потпише кај нас, ке ве демантира сите, ке гази, за мали пари го земавме.

Педро не е флоп, Педро не постои на терен од дебито.
Јас го сакав Педро во Манчестер, и понатаму тврдам дека добро ќе се снајдеше. А во Челзи не да е флоп, пример е за тоа што значи зборот флоп.

Mojso

uneducated knob
Член од
14 септември 2009
Мислења
4.737
Поени од реакции
12.791
Реално не заслужува таков третман. Што направил претходно, направил. Па и на крај ако не испадне приказната во ред. Али дури е во твој тим, па и да е еден од 4та играчи што практично им ја донесоа титулата лани, воопшто не заслужува ваков третман.

Член од
14 декември 2013
Мислења
4.157
Поени од реакции
10.994
Dude perfect им гостувале на Сити и Арсенал. Реакцијата на Рахим кога на дрес од Сити виде дека пишува Jones :D
Ееее админе админе, не ја следиш темава :D
http://forum.kajgana.com/threads/barclays-premier-league-season-2015-2016.78780/page-994#post-7564569[DOUBLEPOST=1453474653][/DOUBLEPOST]
Guus: Diego is available. Hazard is available.
Супер.Комплетни да ве креснеме,да нема оправдувања

Последно уредено:
Член од
16 април 2008
Мислења
2.524
Поени од реакции
2.376

комшијаTи

Комшија Ти
Член од
21 ноември 2013
Мислења
6.356
Поени од реакции
5.483
Ја вака го разбирам флоп, само за мене си зборам не се нафрлајте ко хиени.
Ако некој е играчиште и се донесе за јаки пари пошто се очекува да ја крене играта на појак левел. Педро у можеби најакиот тим у кој просек играчи и голмани изгледаат дека се ѕверови ,овој беше чист просек и не успеа да се наметне.
Челзи не го маваше цело лето па да го сакал толку , туку у последен момент кога виде дека ќе му требаат повеќе играчи у ротација и го купија.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.903
Поени од реакции
67.558
Од сите конкуренти за титула, само Лестер се засилува... :D

Football Leaks

Последно уредено:
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop