HristijanWR10
Bryan Kearney
- Член од
- 11 април 2012
- Мислења
- 10.767
- Поени од реакции
- 20.491
На реал им даде гол? Дека прв пат го прочитав тоа денеска на темава.
Ако почнеме да збориме за кој бил друг заслужен за титулите на Арсенал освен Анри ќе треба да испишеме многу страни, и незнам зашто мешаш сега стилови на игра со индивидуален учинок. Дрогба даде гол 90 и кусур против Баерн и го даде голот од пенал за да освојат. Претходно уште поголем учинок имаше со вториот гол у ФА Куп финале. За играње и покажување на дерби утакмици Анри беше мета на новинарите заради неговите релативно послаби изданија против посилните тимови во лигата, Дрогба тотално го тероризираше и Ливерпул и Манчестер а највеќе Арсенал. Збориме за периодот кои овие играчи играа во ПЛ не кога Анри отиде во Барса и освои трипати повеќе трофеи него со Арсенал. Се разбираме, поталентиран играч е и поубав фудбал игра Анри каде каде од Дрогба, но гледајќи по учинковитост и колку кој има донесено за клубот, не би можел да го ставам Дрогба зад Анри, никако.Значи убаво си тргнавме со објективност, а сеа пак ова. Ај по ред тогаш да видиме. Во трите премиерлигашки титули Дрогба што ги има со Челзи, во само една бил прв стрелец. Во останатите две Дрогба има само по 10 гола. Во двете премерлигашки титули Анри што ги има во Арсенал, во двете бил прв стрелец во Премиер лига, а во едната и златна копачка во Европа. Ultimate one, ко што викаш. За титулата на Дрогба во Лигата на шампионите Челзи не ја зема титулата со дефанзивна игра? Да не мислиш дека ја критикувам играта, далеку од тоа, тактика си е тактика, меѓутоа таков беше начинот. Поразличен од оној со кој Арсенал се обидуваше да ја освои. Ај што одбраната ви беше на задача, ама и Чех не му фати пенал на Робен? Кој беше играч на натпреварот од страна на фановите? Чех. Значи не го ставај само Дрогба како заслужен за титулата, па уште и единствен заслужен. Друга битна титула Дрогба нема. Ај таа турската каде што и таму Јилмаз им беше прв стрелец, ама глупо е таа да се спомне нормално.
Анри во Барселона и во Франција никогаш не можел да се издвои како единствен клучен играч затоа што играл покрај играчи како Зидан, Меси и Чави. Рака на срце, такви соиграчи Дрогба немал во Челзи. Може и затоа Анри има каде каде повеќе титули од Дрогба. Меѓутоа Анри беше и те како важен играч во Барселона во втората негова сезона таму. Еден од клучните играчи за освојувањето на Лигата на шампионите, а беше и најдобар играч во понижувањето на Реал во гости. Реал си го понижи и во Арсенал каде сам го тепаше на Сантиаго поминувајќи ја целата одбрана на Реал. Во првата сезона беше прв стрелец на Барса иако реално не беше којзнае што.
Значи не ми е зборот дека Дрогба не беше играч на одлука, меѓутоа од само еден натпревар се прави нешто над Анри кој секогаш постигнувал голови против Јунајтед, Ливерпул, Челзи, Реал, Јувентус, Баерн, ама имал една лоша утакмица во финалето против Барса.
Сериозно напиша толку за да му објасниш него ? Знаеш дека нема враќање на бојата на буквите од тастатурата, нели ? Шо ги тркалаш со се викед_1.Значи убаво си тргнавме со објективност, а сеа пак ова. Ај по ред тогаш да видиме. Во трите премиерлигашки титули Дрогба што ги има со Челзи, во само една бил прв стрелец. Во останатите две Дрогба има само по 10 гола. Во двете премерлигашки титули Анри што ги има во Арсенал, во двете бил прв стрелец во Премиер лига, а во едната и златна копачка во Европа. Ultimate one, ко што викаш. За титулата на Дрогба во Лигата на шампионите Челзи не ја зема титулата со дефанзивна игра? Да не мислиш дека ја критикувам играта, далеку од тоа, тактика си е тактика, меѓутоа таков беше начинот. Поразличен од оној со кој Арсенал се обидуваше да ја освои. Ај што одбраната ви беше на задача, ама и Чех не му фати пенал на Робен? Кој беше играч на натпреварот од страна на фановите? Чех. Значи не го ставај само Дрогба како заслужен за титулата, па уште и единствен заслужен. Друга битна титула Дрогба нема. Ај таа турската каде што и таму Јилмаз им беше прв стрелец, ама глупо е таа да се спомне нормално.
Анри во Барселона и во Франција никогаш не можел да се издвои како единствен клучен играч затоа што играл покрај играчи како Зидан, Меси и Чави. Рака на срце, такви соиграчи Дрогба немал во Челзи. Може и затоа Анри има каде каде повеќе титули од Дрогба. Меѓутоа Анри беше и те како важен играч во Барселона во втората негова сезона таму. Еден од клучните играчи за освојувањето на Лигата на шампионите, а беше и најдобар играч во понижувањето на Реал во гости. Реал си го понижи и во Арсенал каде сам го тепаше на Сантиаго поминувајќи ја целата одбрана на Реал. Во првата сезона беше прв стрелец на Барса иако реално не беше којзнае што.
Значи не ми е зборот дека Дрогба не беше играч на одлука, меѓутоа од само еден натпревар се прави нешто над Анри кој секогаш постигнувал голови против Јунајтед, Ливерпул, Челзи, Реал, Јувентус, Баерн, ама имал една лоша утакмица во финалето против Барса.
Нафташи.Еден од сопствениците на Арсенал, Русинот Алишер Усманов (18.9 bilions) има дупло повеќе пари од Роман Абрамович (9.5 bilions) и да ти бил најбогат Русин. Не знаев, случајно налетав на некој Форбс магазин на нет од септември месец.
Респект за постов, навистина ценам што си се потрудил да склопиш километарски пост но тоа не значи дека ќе го смени моето мислење. И пази, не само мое, него општо мислам дека целокупно освен фанови на Арсенал, сите ќе се согласат дека Дрогба е пред Анри. Зошто? Мислам дека веќе го дискутиравме тоа, и сето повторување ќе биде само верглање на празно. Викед погоре пиша што сакав и јас да го пишам, како дупли акаунт ми е он
На искачање сум, па само ова, зарем не сфаќате двајцата што мислев со стилот? Како дупли акаунт сте. Со тоа мислев дека исто така и некој или некои од дефанзивците треба да се стави како клучен во финалето. Дрогба го даде голот, меѓутоа Чех го фати пеналот. Да не го фатеше, курац титула. За повеќе после, ако не заглавам.Респект за постов, навистина ценам што си се потрудил да склопиш километарски пост но тоа не значи дека ќе го смени моето мислење. И пази, не само мое, него општо мислам дека целокупно освен фанови на Арсенал, сите ќе се согласат дека Дрогба е пред Анри. Зошто? Мислам дека веќе го дискутиравме тоа, и сето повторување ќе биде само верглање на празно. Викед погоре пиша што сакав и јас да го пишам, како дупли акаунт ми е он
Ти во твојов пост самиот себе се контрираше и си даде мислење. Почна да мешаш стилови на игра, Чехови, Робеновци, јас зборам стриктно за еден играч и неговата ефикасност. Челзи имаше одбранбен стил да, и тој исто го должиме на целата екипа и Ди Матео, ама тој не го даде голот од корнер, Дрогба го даде.
Чекај ти викаш дека освен фановите на Арсенал сите други ќе го стават Дрогба пред Анри?И пази, не само мое, него општо мислам дека целокупно освен фанови на Арсенал, сите ќе се согласат дека Дрогба е пред Анри.
Не бе буквалисто. Ама во глобала луѓе како Карагер на пример кои имаат повеќе познавање од фудбал од мене и од тебе, кои играле против Дрогба и Анри, ете го ставаат.Чекај ти викаш дека освен фановите на Арсенал сите други ќе го стават Дрогба пред Анри?