Barclays Premier League - Season 2014/2015

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување

Кој да ја отвори новата тема за следната сезона?

• Вкупно гласачи
    83
Статус
Затворена за нови мислења.
На здравје нека ни е. Наместо да си гледаме Премиер Лига на тв, со пиво, кикирики до нас, комотно седнати на кревет, уживаш дури си го гледаш клубот (па и која и да е утакмица од ПЛ), сега на секое, држи го маусот и биди на штрек дека во секој момент ќе треба да рефрешираш оти стримот ти закочил.
секако :pos:

Не ти е лоша идејава, може една таква секта да напраиме, у подрум ќе се собереме со мантии и ќе гледаме забранети телевизии.
Можда ќе се родат нови врски, чекор по чекор, ќе дојде време за свадба, па дете, па уште дете и на крај ТРЕТО дете. Глеаш, се мисли на се'. :D

Не бе ова не бе не може бе лелелелелеладскасдјкаскјдасасаскјдасјкјкасдкјдасјкдасјкдасјккдасдјаскјасјкдас

ЌЕ ДОЕ ДЕН КОГА ЌЕ ИДЕ ОНАА СНАГА НА СИТЕЛ И ЈА ИАМ ПУШТЕНО ТЕЛМА ДА МИ ДОЈДАТ И ДА МИ СМЕНАТ ЗОШТО МОРА СНАГА ДА СЕ ГЛЕА КАКО ТРЕБИ ОРИЗ

Не бе ова не бе не може бе лелелелелеладскасдјкаскјдасасаскјдасјкјкасдкјдасјкдасјкдасјккдасдјаскјасјкдас

ЌЕ ДОЕ ДЕН КОГА ЌЕ ИДЕ ОНАА СНАГА НА СИТЕЛ И ЈА ИАМ ПУШТЕНО ТЕЛМА ДА МИ ДОЈДАТ И ДА МИ СМЕНАТ ЗОШТО МОРА СНАГА ДА СЕ ГЛЕА КАКО ТРЕБИ ОРИЗ
Или ќе се продаваат телевизори кои ќе подржуваат исклучиво МРТ 1, 2 и Собраниски канал, Сител, Канал5 и Алфа.

Имаше една заебанција за ДПМНЕ низ Валандово едно време...не знам колку од вас ја знаете, ама како што тргнало чиста вистина ќе испадне...

Финтата беше што значи кратенката ДПМНЕ - Дојдеа Педерто, Мајките Ниј Ебаа

:toe:

Абе невидено е ова.Кај нема ќор спорт на телевизииве наши, кај има коментатори живи мртовци па уште и странциве ги уќинуваат да го зачуваат јазикот.Абре пола македонија ш и п т а р с к и ви збори бе продадени души едни бе.Децана се поистоветуваат со полати и други чудаци од тоа сериите умноболни кај што жената се мажи за братот на мажот.Не бе овие сто посто воздух ќе почнат да ни наплаќаат зошто сме го увезувале у странство за некое време

Абе невидено е ова.Кај нема ќор спорт на телевизииве наши, кај има коментатори живи мртовци па уште и странциве ги уќинуваат да го зачуваат јазикот.Абре пола македонија албански ви збори бе продадени души едни бе.Децана се поистоветуваат со полати и други чудаци од тоа сериите умноболни кај што жената се мажи за братот на мажот.Не бе овие сто посто воздух ќе почнат да ни наплаќаат зошто сме го увезувале у странство.
Абе треба да ни плаќаат што дишеме ваков воздух, не ние ним да им плаќаме. :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom