Barclays Premier League - Season 2014/2015

Кој да ја отвори новата тема за следната сезона?

• Вкупно гласачи
    83
Статус
Затворена за нови мислења.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.812
Поени од реакции
44.142
На здравје нека ни е. Наместо да си гледаме Премиер Лига на тв, со пиво, кикирики до нас, комотно седнати на кревет, уживаш дури си го гледаш клубот (па и која и да е утакмица од ПЛ), сега на секое, држи го маусот и биди на штрек дека во секој момент ќе треба да рефрешираш оти стримот ти закочил.
секако :pos:

Член од
21 мај 2008
Мислења
11.033
Поени од реакции
11.668
Не ти е лоша идејава, може една таква секта да напраиме, у подрум ќе се собереме со мантии и ќе гледаме забранети телевизии.
Можда ќе се родат нови врски, чекор по чекор, ќе дојде време за свадба, па дете, па уште дете и на крај ТРЕТО дете. Глеаш, се мисли на се'. :D

Cassaro

Паразит
Член од
15 февруари 2012
Мислења
3.320
Поени од реакции
10.357
Не бе ова не бе не може бе лелелелелеладскасдјкаскјдасасаскјдасјкјкасдкјдасјкдасјкдасјккдасдјаскјасјкдас

ЌЕ ДОЕ ДЕН КОГА ЌЕ ИДЕ ОНАА СНАГА НА СИТЕЛ И ЈА ИАМ ПУШТЕНО ТЕЛМА ДА МИ ДОЈДАТ И ДА МИ СМЕНАТ ЗОШТО МОРА СНАГА ДА СЕ ГЛЕА КАКО ТРЕБИ ОРИЗ

Член од
21 мај 2008
Мислења
11.033
Поени од реакции
11.668
Не бе ова не бе не може бе лелелелелеладскасдјкаскјдасасаскјдасјкјкасдкјдасјкдасјкдасјккдасдјаскјасјкдас

ЌЕ ДОЕ ДЕН КОГА ЌЕ ИДЕ ОНАА СНАГА НА СИТЕЛ И ЈА ИАМ ПУШТЕНО ТЕЛМА ДА МИ ДОЈДАТ И ДА МИ СМЕНАТ ЗОШТО МОРА СНАГА ДА СЕ ГЛЕА КАКО ТРЕБИ ОРИЗ
Или ќе се продаваат телевизори кои ќе подржуваат исклучиво МРТ 1, 2 и Собраниски канал, Сител, Канал5 и Алфа.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.812
Поени од реакции
44.142
Имаше една заебанција за ДПМНЕ низ Валандово едно време...не знам колку од вас ја знаете, ама како што тргнало чиста вистина ќе испадне...

Финтата беше што значи кратенката ДПМНЕ - Дојдеа Педерто, Мајките Ниј Ебаа

:toe:

Cassaro

Паразит
Член од
15 февруари 2012
Мислења
3.320
Поени од реакции
10.357
Абе невидено е ова.Кај нема ќор спорт на телевизииве наши, кај има коментатори живи мртовци па уште и странциве ги уќинуваат да го зачуваат јазикот.Абре пола македонија ш и п т а р с к и ви збори бе продадени души едни бе.Децана се поистоветуваат со полати и други чудаци од тоа сериите умноболни кај што жената се мажи за братот на мажот.Не бе овие сто посто воздух ќе почнат да ни наплаќаат зошто сме го увезувале у странство за некое време

Член од
21 мај 2008
Мислења
11.033
Поени од реакции
11.668
Абе невидено е ова.Кај нема ќор спорт на телевизииве наши, кај има коментатори живи мртовци па уште и странциве ги уќинуваат да го зачуваат јазикот.Абре пола македонија албански ви збори бе продадени души едни бе.Децана се поистоветуваат со полати и други чудаци од тоа сериите умноболни кај што жената се мажи за братот на мажот.Не бе овие сто посто воздух ќе почнат да ни наплаќаат зошто сме го увезувале у странство.
Абе треба да ни плаќаат што дишеме ваков воздух, не ние ним да им плаќаме. :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom