Barclays Premier League - Season 2014/2015

Кој да ја отвори новата тема за следната сезона?

• Вкупно гласачи
    83
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
12 декември 2010
Мислења
10.695
Поени од реакции
11.806
ооооооо па добра пара фрлиле на Бони, а Агуеро за џабе го зеле (y)
Робињо прв на листа, чоекот шо мислел дека Јунајтед го купиле :X3: како вчера да беше кога се објави дека Цити него го земале и нападите кон него дека за пари иде у Сити :icon_lol:

JimmyFloydBottleBank

Rimtutituki
Член од
29 ноември 2010
Мислења
6.801
Поени од реакции
8.600
Па и да потрошиле барем ефикасен им бил од увек(од кога дојде арапот) нападот.

Член од
2 јуни 2007
Мислења
5.704
Поени од реакции
3.266
Добра фора на Мојс, прескокнување ограда па дружење со навивачи, ми личи на трик да си ја намали општосветската непопуларност.

Член од
14 април 2012
Мислења
33.052
Поени од реакции
68.049
Добра фора на Мојс, прескокнување ограда па дружење со навивачи, ми личи на трик да си ја намали општосветската непопуларност.
Па доби црвен, нема ваљда стадионот да го напушти. Нема памет он вакво нешто намерно да направи.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Според мене не заслужува Мојс толку непотребно да биди тролан и исмеван од целовкупната медиумска јавност,не е единствениот тренер кој не ги оправдал очекувањата во голем клуб,ама веројатно тежината која со себе ја носи Сер Алекс Фергусон и самиот бренд Манчестер Јунајтед си го направи своето ...плус Мојс не е воопшто лош тренер ако се гледа неговата досегашна кариера,човекот со години го градеше Евертон и направи стабилна Премиерлигашка екипа која редовно учествува во Лига Европа и еднаш играа квалификации за ЛШ во 2006 кога испаднаа од Виљареал мислам...додека медиумите и општо некои фанови го направија неписмен,небаре за Бошко Ѓуровски се работи

Член од
14 април 2012
Мислења
33.052
Поени од реакции
68.049
Aма затоа е единствениот тренер кој тренингот пред најбитниот меч во сезоната во ЛШ против Баерн го одржал во отворен парк пред рандом гледачи. Што вика Рио Фердинанд, можевме и да им испратиме на Баерн DVD од нашите припреми за мечот.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.812
Поени од реакции
44.142
Сеа приметив дека на сликата Балотели го учи од Стариџ танцот со кој ги прославува головите. Само не ми е јасно што ќе му е? :LOL:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom