Донев
★★
- Член од
- 9 мај 2008
- Мислења
- 35.764
- Поени од реакции
- 52.741
Нема врска.Вчера - завчера читав по Британскиве весници дека сакале да им го "украдат" (highjack) во последен момент.
Иначе, Дефо во Сандерленд.
Нема врска.Вчера - завчера читав по Британскиве весници дека сакале да им го "украдат" (highjack) во последен момент.
Затоа што не бев сигурен дали добро сум напишал, а знаев од тоа што го прочитав дека тоа е поентата. Други прашања?незнам зашо ни го преведе украдат на англиски![]()
И да пробале, браво. Супер напаѓач е. А со годините на Дрогба, и тоа како ќе ви треба следнава сезона.Нема врска.
Иначе, Дефо во Сандерленд.
Птицата на ногата од Пејо лепенка е, ѓаволче има истетовираноЏену грл прееска у кафана кажа дека Челзи и се фтор омилен клуб после Манчестер ама ме замили да не кажувам на никој.
Еве јас не кажувам на никој, кажувам на сите.
Ништо не ти избегало.Играч на месецот декември и тренер ? Ми избега некаде изгледа во тие 10 страни коа се расправавте за нешто.![]()
Мислам дека повеќе од вас со нетрпение го очекувам да се врати![]()
Шмрц.
Мислам дека викендов нема ни да биде на клупа...Мислам дека повеќе од вас со нетрпение го очекувам да се врати
Што се збори, викендов може да добие некоја минута?
super, osekam ke ni se razmafta so raceteМислам дека викендов нема ни да биде на клупа...
се очекува со вас, првата од купот...