Mojso
uneducated knob
Зошто за 4то? Па моментално се 9 поени пред Тотенхем, не ми се верува да го искоцкаат тоа.
Не не потценувај

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Зошто за 4то? Па моментално се 9 поени пред Тотенхем, не ми се верува да го искоцкаат тоа.
На 16ти играте со Тотенхем, ако ја тепате таа ќе биде готово.Не не потценувај![]()
зашто?Зошто за 4то? Па моментално се 9 поени пред Тотенхем, не ми се верува да го искоцкаат тоа.
Имаат пад во формата, но моментално се далеку од 4то место, сеуште се држат високо, со победа над Тотенхем ќе си ја завршат работата.зашто?
беа 1 мислам со 6бода и тоа бегаа на вториот, а сега?
има потреба да ти спомнам и за распоредот?
а бонусот е што немаат напаѓач и они ко Челзи ручки што ке освојат ПЛ без саглам напаѓач
Многу е јако ова што сме 2ро место, али гледајќи ја поголемата слика, треба ептен да се издебилизираме за да не се пласираме у ЛШ. Одличен размах оставаме, па уште некое коло и јасно ќе биде кои 4 екипи остануваат во топ 4.
Абе има шанса али нема потреба на тоа да се цели. Сезоната ќе биде прогласена за успешна ако се влезе во топ 4, а тоа може да се загарантира уште пред 30то коло ако забележиме победа у следниве две. Според мене муабет за борба за титула би дошло ако Челзи и Сити ептен се искиксаат, а нас ептен ни се посреќи. Од Сити тоа некако ај можам да го видам, али од Челзи со Мурињо... не ми се верува искрено.А за титулта ќе се борите или уште сметате дека немате шанса?
викаш далеку ...Имаат пад во формата, но моментално се далеку од 4то место, сеуште се држат високо, со победа над Тотенхем ќе си ја завршат работата.
Абе има шанса али нема потреба на тоа да се цели. Сезоната ќе биде прогласена за успешна ако се влезе во топ 4, а тоа може да се загарантира уште пред 30то коло ако забележиме победа у следниве две. Според мене муабет за борба за титула би дошло ако Челзи и Сити ептен се искиксаат, а нас ептен ни се посреќи. Од Сити тоа некако ај можам да го видам, али од Челзи со Мурињо... не ми се верува искрено.
Очигледно е дека не го знаеш распоредот на Ливерпул. Со Тотенхем играме дома, а со Евертон ги изгравме двете. Остануваат уште Јунајтед гости, Сити, Челзи и Тотенхем дома.викаш далеку ...
2 натпревари помалце има Сити, 1 Тотенхем (доколку тепа е на -6)
играте со Тотенхем у гости, па со Челзи
потоа дома со Сити па со Евертон у гости
сигурно губите едно 6бода...
ај здрав, жив па ке праиме муабет по овие утакмици![]()
Абе колку среќа толку и индивидуален труд има, али тоа е небитно, зборам ако ни се посреќи у иднина, regardless дали досега ни се посреќувалоЧек чек, не ви се посреќило до сега?