Barclays Premier League Season 2013 - 2014

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ја освои Премиер Лигата?

• Вкупно гласачи
    289
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Очигледно е дека не го знаеш распоредот на Ливерпул. Со Тотенхем играме дома, а со Евертон ги изгравме двете. Остануваат уште Јунајтед гости, Сити, Челзи и Тотенхем дома.
:rolleyes:
збориме за Арсенал :LOL:

1.Челзи
2.Сити
3.Ливерпул
4.Арсенал
5.Тотенхем
6.Евертон
7.Јунајтед.

Мај :D:p:p:p

Суарез прв и на листата на асистенти

Суарез - 9
Џерард - 8
Озил - 8
Руни - 8
Жиру - 7
Азар - 7
Давид Силва - 7
Ламберт - 7
Пабло Хернандез - 6
Хесус Навас - 6
Ремзи - 6

Суарез и Џерард први асистенти, Суарез и Стариџ први стрелци :свиркам:

Суарез и Џерард први асистенти, Суарез и Стариџ први стрелци :свиркам:
и пак без титула на крајот :свиркам:
иначе ептен бевте у налет дека Суарез ке го помина Роналдо со дадени голови али некако стивнавте :icon_lol:

А Ливерпул сепак втори :P

Еј криво ми е што сме втори :([DOUBLEPOST=1393707674][/DOUBLEPOST]
и пак без титула на крајот :свиркам:
иначе ептен бевте у налет дека Суарез ке го помина Роналдо со дадени голови али некако стивнавте :icon_lol:
Дечко а вие кај бевте у налет со Мојс? Некако стивнавте а? :icon_lol:

Суарез пак си е прв стрелец и најбољи играч у лига.

Еј криво ми е што сме втори :([DOUBLEPOST=1393707674][/DOUBLEPOST]
Дечко а вие кај бевте у налет со Мојс? Некако стивнавте а? :icon_lol:

Суарез пак си е прв стрелец и најбољи играч у лига.
ја незнам у подрум бев :icon_lol:
и колку да се знае јас уште сум за Мојс,за човекот ради кој уште 10год најмалку нема титула да видите со очи :pipi:

ја незнам у подрум бев :icon_lol:
и колку да се знае јас уште сум за Мојс,за човекот ради кој уште 10год најмалку нема титула да видите со очи :pipi:
Ама хипотетички еве, ако Роџерс со Ливерпул освои титула пред Мојс со вас, знаеш дека све што стариот ваш пробувал да го "knock Liverpool of their fucking perch", све ќе падне у вода, така? Цел темел базиран на тоа, фујт низ прозор за една сезона од страна на некој "аматер" ко Роџерс. Лоша замисла, м?

Ама хипотетички еве, ако Роџерс со Ливерпул освои титула пред Мојс со вас, знаеш дека све што стариот ваш пробувал да го "knock Liverpool of their fucking perch", све ќе падне у вода, така? Цел темел базиран на тоа, фујт низ прозор за една сезона од страна на некој "аматер" ко Роџерс. Лоша замисла, м?
Хипотетички легендата ваша Кени ке падне под сенка зашто не успеа да освои титула а тоа го направи некој аматер ..
ама ако :)
викаш стариот што пробувал а јас би рекол дека он успеа здравје да ви земе, си ја постигна тој целта ;)

Хипотетички легендата ваша Кени ке падне под сенка зашто не успеа да освои титула а тоа го направи некој аматер ..
ама ако :)
викаш стариот што пробувал а јас би рекол дека он успеа здравје да ви земе, си ја постигна тој целта ;)
Земање здравје.... па нели веке Фергусон го knock-на? Што има повеќе да изгуби Кени? Битно ја уште отсега ја гледам таа хипотетичка реченица:

Brendan Rodgers knocks Moyes' Manchester United off their f*cking perch... Moyes... the chosen one by none other than Sir Alex Ferguson.

Али хипотетички секако, сигурно здравјето на секој ваш поддржувач ќе остане недопрено :)

;)

Суарез прв и на листата на асистенти

Суарез - 9
Џерард - 8
Озил - 8
Руни - 8
Жиру - 7
Азар - 7
Давид Силва - 7
Ламберт - 7
Пабло Хернандез - 6
Хесус Навас - 6
Ремзи - 6
Хазард 2 асистенции имаше денеска.Се бројат тие?
Малце 7 некако :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom