Barclays Premier League Season 2013 - 2014

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ја освои Премиер Лигата?

• Вкупно гласачи
    289
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
tele najgolemo.jpg

Ова е телето од кого се плашеа моите драги Скаузери.. ахх прости им боже за талентиве што ги вадат:D

Зошто за 4то? Па моментално се 9 поени пред Тотенхем, не ми се верува да го искоцкаат тоа.
зашто?
беа 1 мислам со 6бода и тоа бегаа на вториот, а сега?
има потреба да ти спомнам и за распоредот?
а бонусот е што немаат напаѓач и они ко Челзи ручки што ке освојат ПЛ без саглам напаѓач

Многу е јако ова што сме 2ро место, али гледајќи ја поголемата слика, треба ептен да се издебилизираме за да не се пласираме у ЛШ. Одличен размах оставаме, па уште некое коло и јасно ќе биде кои 4 екипи остануваат во топ 4.

Штета што црвените имаа некои лоши мечеви, кои доколку ги добиеа ке беше подруго,ама и вака имаат добри шанси и за титула.
Феноменална игра, одличен тим, перфектен напад, алал вера за Роџерс.
Догодина, само уште еден-двајца средњаци некои бекови, бекап голман, борини назад и ке газат...

зашто?
беа 1 мислам со 6бода и тоа бегаа на вториот, а сега?
има потреба да ти спомнам и за распоредот?
а бонусот е што немаат напаѓач и они ко Челзи ручки што ке освојат ПЛ без саглам напаѓач
Имаат пад во формата, но моментално се далеку од 4то место, сеуште се држат високо, со победа над Тотенхем ќе си ја завршат работата.

Многу е јако ова што сме 2ро место, али гледајќи ја поголемата слика, треба ептен да се издебилизираме за да не се пласираме у ЛШ. Одличен размах оставаме, па уште некое коло и јасно ќе биде кои 4 екипи остануваат во топ 4.

А за титулта ќе се борите или уште сметате дека немате шанса?

1959322_809338855757198_758508533_n.png

Стрелци

Суарез 24
Стариџ 18
Агуеро 15
Јаја Туре 13
Реми 13
Хазард 12
Жиру 12

А за титулта ќе се борите или уште сметате дека немате шанса?
Абе има шанса али нема потреба на тоа да се цели. Сезоната ќе биде прогласена за успешна ако се влезе во топ 4, а тоа може да се загарантира уште пред 30то коло ако забележиме победа у следниве две. Според мене муабет за борба за титула би дошло ако Челзи и Сити ептен се искиксаат, а нас ептен ни се посреќи. Од Сити тоа некако ај можам да го видам, али од Челзи со Мурињо... не ми се верува искрено.

Имаат пад во формата, но моментално се далеку од 4то место, сеуште се држат високо, со победа над Тотенхем ќе си ја завршат работата.
викаш далеку ...
2 натпревари помалце има Сити, 1 Тотенхем (доколку тепа е на -6)
играте со Тотенхем у гости, па со Челзи
потоа дома со Сити па со Евертон у гости
сигурно губите едно 6бода...
ај здрав, жив па ке праиме муабет по овие утакмици :)

Абе има шанса али нема потреба на тоа да се цели. Сезоната ќе биде прогласена за успешна ако се влезе во топ 4, а тоа може да се загарантира уште пред 30то коло ако забележиме победа у следниве две. Според мене муабет за борба за титула би дошло ако Челзи и Сити ептен се искиксаат, а нас ептен ни се посреќи. Од Сити тоа некако ај можам да го видам, али од Челзи со Мурињо... не ми се верува искрено.

Чек чек, не ви се посреќило до сега?

викаш далеку ...
2 натпревари помалце има Сити, 1 Тотенхем (доколку тепа е на -6)
играте со Тотенхем у гости, па со Челзи
потоа дома со Сити па со Евертон у гости
сигурно губите едно 6бода...
ај здрав, жив па ке праиме муабет по овие утакмици :)
Очигледно е дека не го знаеш распоредот на Ливерпул. Со Тотенхем играме дома, а со Евертон ги изгравме двете. Остануваат уште Јунајтед гости, Сити, Челзи и Тотенхем дома.

• Ми се допаѓа
Reactions: AL.
Чек чек, не ви се посреќило до сега?
Абе колку среќа толку и индивидуален труд има, али тоа е небитно, зборам ако ни се посреќи у иднина, regardless дали досега ни се посреќувало :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom