Barclays Premier League Season 2013 - 2014

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ја освои Премиер Лигата?

• Вкупно гласачи
    289
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
1495509_10201798005609228_380226463_n.jpg

Незнам дали се заебаваш или не, ама ќе ти одговорам пошто сум добро расположен :)
Kopite (навивачите кои седат на коп трибината), и демек овие биле многу познати, ме разбираш?
А коп е всушност нешто ко ке нас Стретфорд енд

Не се правам џандар, сериозно ти кажувам престани, не си интересен.
--- надополнето: 15 декември 2013 во 21:15 ---

Што не ти е јасно тебе бе, предавник? :D

ко ќе има што да престане ;)

Не дај боже скаузериве да освојат ПЛ годинава ќе треба харикири од темава да си правам :notworthy:

Тоа е педерски пенал,сезонава видов уште 3/4 пенали направени на ваков начин,ама оти веќе се беше решено немаше некое големо влијание во резултатот.Голманот во овој случај нема избор,мора да испадне да го покрие залетаниот противнички играч и да се испружи колку е можено повеќе за да затвори агол за гол,е сега противникот го знае ова и затоа намерно остава едната нога да му ја собере голманот и пенал да изнуди,кој на око не изгледа сомнително но всушност е изнуден пенал.

Вечера Арсенал беше оштетен од судиите,тоа неможе никој да го занемари,но тоа не се спомна туку поинтересни беа заебанциите за 6-3,средниот прст на Вилшер, расправијата меѓу Озил и Мертесакер и како Арсенал немале карактер и не биле претенденти за титула.
Линискиот судија 3 пати досуди непостоечки офсајд,четвртиот пат на Бентнер чист гол му поништија,Забалета играше со рака во 16ик при шут кој одеше во голот,Туре можеше нога да му скрши на Жиру,а помина неказнето,имаме видено многупати како за обичен опасен старт се дава црвен картон.

Nope, офсајд беше. Мал ама сепак офсајд. Ваков офсајд и да свирне и да не свирне е оправдано, па ако судијата одлучил да го крене знамето нема простор за бунење.

Вчера Арсенал беа и те како оштетени. Требаше црвен да попие Сити,пенал за Арсенал и од 2та офсајди едниот беше 100% шанса со еден пас.Но тоа не е оправдување,срамота е 6 гола да се примат.Затоа и никој не обрнува многу внимание врз тоа. :)

Суарез е на тешки дроги:cuc: Како ли само не го зема Венгер на лето.Блеким сега у Јануари :icon_mrgr:
И ова копилето Паулињо уште се буни.Чист црвен,не се глупирајте и овде :)

Искрено, иако сум навивач, ама искрено мислам дека требаше. Ја гледав пак снимката и увидов дека со излегувањето на Фламини на 3-2, Венгер замина на се или ништо, се коцкаше и погреши. Тотално не надиграа на средина и тоа е тоа. Но, муабетот ми беше... Јаја Туре можеше да му нанесе многу тешка повреда на Жиру (скршеница) и знаеме дека во фудбалот се казнува намерата. Ама како да не е Еткинсон, истиот Еткинсон од пред 3-4 години. Страшен удар, можеби без намера, но дефинитивно требаше да биди заштитен Жиру. Ист црвен картон за случен дуел попи Монтоливо за старт над Поулсен во мечот од ЛШ меѓу Милан-Ајакс. Ист, сличен. А Хауард Веб му го додели црвениот. Но, тоа е. Сите гледавме на 6те гола кои и те како се лоши, но одиме понатаму. Животот се состои од успони и падови и мора да живееме со тоа. Ние, фудбалерите, претседателите, тенисерите...

АУФФФФ КАМЕРУНН!!!! Му се врати за сите години шо немавме уназад победено

Наредно коло сакам 1 место (Арсенал Челзи 1:1, Ливерпул Кардиф 4:0)

Ливерпул мислам дека нема да победи со повеќе до 2 разлика против Кардиф. Сите очекуваме нешто како 5/6-0 али мислам дека ќе биде рутинска победа од 1-2 разлика.

Ливерпул мислам дека нема да победи со повеќе до 2 разлика против Кардиф. Сите очекуваме нешто како 5/6-0 али мислам дека ќе биде рутинска победа од 1-2 разлика.
Скромно дечко, скромно, тоа ми се допаѓа. И ја би играл така (y)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom