Barclays Premier League Season 2013 - 2014

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ја освои Премиер Лигата?

• Вкупно гласачи
    289
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Скромно дечко, скромно, тоа ми се допаѓа. И ја би играл така (y)

Еј, дечко. Абе, извини што немав интервју за БиБиСи, па вака лефтерно да можам ко тебе да се однесувам :)

Што ти е бе тебе? Реплика тука, во фан клуб Ливерпул и на фејсбук во рок од 20 секунди. Опрај се.

Иначе, мислење бе дечко, мислење!.

Еј, дечко. Абе, извини што немав интервју за БиБиСи, па вака лефтерно да можам ко тебе да се однесувам :)

Што ти е бе тебе? Реплика тука, во фан клуб Ливерпул и на фејсбук во рок од 20 секунди. Опрај се.

Иначе, мислење бе дечко, мислење!.
Море... се сложив со тебе! Ццц... кај замина хуманоста и добронамерното прифаќање во светот...

Чекај усвари...после целиов ремет за Арсенал викендов, заборавив...кои се први на табела ? ај ако може некој нека ја постира :D

Чекај усвари...после целиов ремет за Арсенал викендов, заборавив...кој се први на табела ? ај ако може некој нека ја постира :D

Цццц :) Што ли ќе биде ако Челзи ве скокнат нареден викенд? :)

Цццц :) Што ли ќе биде ако Челзи ве скокнат нареден викенд? :)
Сеа пак ќе збориш дека сум те цитирал, али морам...

... зашто Челзи? Зашто не... Ливерпул? :P

Сеа пак ќе збориш дека сум те цитирал, али морам...

... зашто Челзи? Зашто не... Ливерпул? :P

Па реков јас некаде дека можеби нема Ливерпул да ги скокне? Спомнав Челзи, зошто им се граЦки ривали и играат против нив.

Абе, Рики бе. Уствари Славен, те удри славава во глава, па почна да се губиш :)

Па реков јас некаде дека можеби нема Ливерпул да ги скокне? Спомнав Челзи, зошто им се граЦки ривали и играат против нив.

Абе, Рики бе. Уствари Славен, те удри славава во глава, па почна да се губиш :)
Ти си втор што ми го вика ова, па нема да се бунам.

Али сепак, требаше да нагласиш Ливерпул и/или Челзи. А ако Арсенал изгуби, а Сити тепа и они ќе ги стигнат, би било многу интересно ако тоа се деси :D

Али нема да се деси, ќе биде нерешено Арсенал - Челзи според мене.

Ти си втор што ми го вика ова, па нема да се бунам.

Али сепак, требаше да нагласиш Ливерпул и/или Челзи. А ако Арсенал изгуби, а Сити тепа и они ќе ги стигнат, би било многу интересно ако тоа се деси :D

Али нема да се деси, ќе биде нерешено Арсенал - Челзи според мене.

Арсен против Курињо си нема најдобра историја....така да тешко и за нерешно...особено после глупостите викендов...него мене не ми е страв веќе од Сити, Челзи или Ливерпул...на нив се навикнав :D страв ми е од Евертон

Овој Виљаш Боаш да не поставува рекорди за најмногу примени голови во х натпревари?

Ги има веќе доста во во џебот, 5 од Арсенал, 6 од Сити, 5 од Ливерпул...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom