Barclays Premier League Season 2013 - 2014

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ја освои Премиер Лигата?

• Вкупно гласачи
    289
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Грешка на Ливерпул беше што и додека беа 11 вс 11 не си ги искористи шансите и можеше лесно да прими еден гол, кој многу ќе го сменеше текот на натрепварот.

Мада, вредно за споменување е тоа што Тотнем немаа ниту еден шут во рамки на гол.

Немој бе да го оспорувате црвениот врз Суарез. Ако глуми, него ќе му даде жолт. Па уште и вика „не го болело толку, се препелкал“. Извини, Паулињо тебе те удри, не Суаерз. Не велам дека не знае да глуми Суарез ама...:facepalm:

Во врска со Фланаган....Џену, фацата и два пати да му е како од Чернобил игра феноменално со оглед на тоа што има 20 години и игра вон негова позиција е перфектен и во одбрана и во напад. Не само утакмицава, него исто така изигра и со Евертон (уште едно дерби). Сега, не е убав и не е шминкер, финтичиња ова-она али одличен за негови години :)

Тимовите од Северен лондон ептен лошо пројдоа овој викенд на северот на Англија.

Тимовите од Северен лондон ептен лошо пројдоа овој викенд на северот на Англија.

Лошо пројдоа против тимови од Северот на Англија. Тотнем никаде не патуваа. Дома беа покапани!

Него, се извинувам што ќе го заборавев Хендерсон, колку е спремен тој дечко да истрча, тоа чудо едно. Кондициски гази, нема муабет. Сепак има уште да работи.
--- надополнето: 15 декември 2013 во 19:35 ---
@HristijanWR10
забораив дека MOTD нема превод на македонски......
:oops:

Ај бе престани не го тупи, не ми ја глуши темава со глупи мислења!

Интересно е, се смееме ама престани да замараш, сериозно!

Вчера Арсенал беа и те како оштетени. Требаше црвен да попие Сити,пенал за Арсенал и од 2та офсајди едниот беше 100% шанса со еден пас.Но тоа не е оправдување,срамота е 6 гола да се примат.Затоа и никој не обрнува многу внимание врз тоа. :)

Суарез е на тешки дроги:cuc: Како ли само не го зема Венгер на лето.Блеким сега у Јануари :icon_mrgr:
И ова копилето Паулињо уште се буни.Чист црвен,не се глупирајте и овде :)

Вчера Арсенал беа и те како оштетени. Требаше црвен да попие Сити,пенал за Арсенал и од 2та офсајди едниот беше 100% шанса со еден пас.Но тоа не е оправдување,срамота е 6 гола да се примат.Затоа и никој не обрнува многу внимание врз тоа. :)

Суарез е на тешки дроги:cuc: Како ли само не го зема Венгер на лето.Блеким сега у Јануари :icon_mrgr:
И ова копилето Паулињо уште се буни.Чист црвен,не се глупирајте и овде :)

Сонувај само, помина тој воз на нас веќе.

Се збунив ете дека Тотенхем играа дома, добро со оглед на резултатот таква грешка можеше да се случи:)

Што им значи ова банерот "ние сме познатите копита" ?

Незнам дали се заебаваш или не, ама ќе ти одговорам пошто сум добро расположен :)
Kopite (навивачите кои седат на коп трибината), и демек овие биле многу познати, ме разбираш? :D
--- надополнето: 15 декември 2013 во 19:49 ---
влегуваш во игра на 5-0 за твојата екипа во последна минута иси викаш има време ќе дадам и јас гол

И Марјан Ников трола на фб :pos:

:eek:

Лошо пројдоа против тимови од Северот на Англија. Тотнем никаде не патуваа. Дома беа покапани!

Него, се извинувам што ќе го заборавев Хендерсон, колку е спремен тој дечко да истрча, тоа чудо едно. Кондициски гази, нема муабет. Сепак има уште да работи.
--- надополнето: 15 декември 2013 во 19:35 ---

Peja989 не се прај џандар, види кој почна со провокации или вака ти одговара?

Виљаш Боаш тренер кој зима 6 милиони годишно, Леви најдобриот преговарач и балансираната Премиер Лига каде што не видовме дерби овие два дена него игра на мачка и глушец

Peja989 не се прај џандар, види кој почна со провокации или вака ти одговара?

Не се правам џандар, сериозно ти кажувам престани, не си интересен.
--- надополнето: 15 декември 2013 во 21:15 ---

Што не ти е јасно тебе бе, предавник? :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom