G
Geezer
Гостин
Леле, леле. Суарез и Вилшер. Напрајте анкета и во петте наведени опции, нека стои само Арсенал.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
,некако како чукнат ми делува,му удрело ова сонцево у глава.Мене не ми се верува да има писмен договор. Да имаше сигурно ќе направеше нешто до сега по драстично.
Сега Ливерпул паметно треба да постапи и да извлече некоја солидна сума од некоја екипа и со тие пари навремено да си го засили тимот.
Нема да го продадеме нашиот најдобар играч''
.Не се надевај на оваа ситуација. У Ливерпул веќе ни фановите, ни Роџерс ни никој не го сака Торес назад. И да занемариме фактот дека не шитна, веќе е големо дрво, плус тоа што не се совпаѓа у трансфер филозофијата...И четврто, мене ме не плаши Реал, туку португалскиот психопат кој иако изјавува дека Руни му е главна мета, малку фали да му текне да им го врати Торес на лузерите и да го земе Суарез, па ќе имама Мата сценарио повторно!

Има други опции ако не Торес. Де Брујн на пример
Не за џабе Мурињо и Велемајсторот се добри пријатели. Ќе ја договорат тие и ќе го извисат Венгер![]()