Barclays Premier League Season 2012-2013

• Креатор на темата Креатор на темата the_kop
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе се пакува за у Европа?

• Вкупно гласачи
    86
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Уххх бре колку ме изнервира ова глупово суштество Абрамович,маму да му јебем.Да дае господ да прокоцка се тоа од парите имбецил неписмен,па сега ли се менува тренер бе кретену дебилен.
Пу бе прост неблагодарник еден!!!!!!!!!:гомце:

Сите викате мал пад на форма , а во случајов тоа не кошта ЛШ а можда и губење на трката за титула во ПЛ.Во најлош период дојдоа овие лоши резултати , како што кажав и у наш фан клуб , лани ја спаси сезоната оваа ќе ја поебе.

Мислам дека челси треба да се загрижи околу тоа каква мафија ги води, а не да се замараат со евреите во манчестер, зошто гледаме што им се случува и како од најголеми фаворити за пл титула сега ќе паднат на дереџе да се борат за 3то место со арсенал...уште па и АКО дојде бенитез, немам коментар. Ги сметав за сериозни претенденти, ама после ова со ди матео нека им стои на чест, во јунајтед барем не ги бркаат легендите и луѓето кои дале придонес за клубот! Во челси секој втор лета.

На фановите на гејнајтед им е криво шо Бенитез ни ја донесе 5та титула во ЛШ, ги донесе Сусо и Стерлинг па сега у секоја прилика го прават неспособен :cool:.

Не знам зошто е на хејт листа Бенитез...па со никакви финансии го држеше на врвот Ливерпул плус освои ЛШ. А што направија после тоа со потрошени 100М€? Едвај изборуваат ЛЕ. Рафа со тие пари ќе направеше шампионски тим.
Колку време ќе му треба на Абрамович, да му даде отказа на Ди Матео?:icon_lol:
Денес добив одговор. Абрамович(y)

СЕ', само да не дојде Рафа во Челзи. Тек тогаш ќе зажалат нашиве газди со глпоста што ја направија и не го вратија него, туку на Роџерс му дадоа шанса.

Чуден клуб овие од Челзи. Секоја мала криза и се мењаат тренери. А да го вратат они АВБ, заедно со Адебајор како зимско појачување ;)

Мислам дека челси треба да се загрижи околу тоа каква мафија ги води, а не да се замараат со евреите во манчестер, зошто гледаме што им се случува и како од најголеми фаворити за пл титула сега ќе паднат на дереџе да се борат за 3то место со арсенал...уште па и АКО дојде бенитез, немам коментар. Ги сметав за сериозни претенденти, ама после ова со ди матео нека им стои на чест, во јунајтед барем не ги бркаат легендите и луѓето кои дале придонес за клубот! Во челси секој втор лета.
Челзи беше сметан за фаворит за ПЛ титула од страна на навивачите на Јунајтед.
Ние си рековме пред почеток на сезона топ4 пласман ни е доволен сезонава :pipi:

Дури и кога ви губат екипите јунајтед е крив за се.
Се цени!
--- надополнето: 21 ноември 2012 во 13:28 ---
Челзи беше сметан за фаворит за ПЛ титула од страна на навивачите на Јунајтед.
Ние си рековме пред почеток на сезона топ4 пласман ни е доволен сезонава :pipi:
Да бе да, секако :)

• Ми се допаѓа
Reactions: ~A~
Дури и кога ви губат екипите јунајтед е крив за се.
Се цени!
--- надополнето: 21 ноември 2012 во 13:28 ---

Да бе да, секако :)

:cuc:
Ти навивач на Јунајтед си?
Да.
Спомна дека Челзи си го сметал за фаворит за титула?
Да.
Јас навивач на Челзи сум?
Да.
Реков дека целта на Челзи во ЕПЛ е топ4 пласман?
Да.

Значи тоа што го реков е точно.

како по ѓаволите навивач на Јунајтед би ми бил крив за тоа што јас го мислам?
или вие ни ги контролирате мислите?
каде реков дека сте криви за нешто?

ама нели баш ми е гајле што е отпуштен РДМ битно Галата го тепаше Ман.Јун.

Одличен потек на Абрамович. И така е тапа тренер Ди Матео кој имаше ебана среќа во ЛШ и само ќе го упропастеше овој Челзи кој има одлични играчи, посебно тројката Хазард, Мата и Оскар.
Бенитез е Мурињо во споредба со Ди Матео. И ќе биде подобар од него. Ако тој не го среди Торес незнам кој друг.

:cuc:
Ти навивач на Јунајтед си?
Да.
Спомна дека Челзи си го сметал за фаворит за титула?
Да.
Јас навивач на Челзи сум?
Да.
Реков дека целта на Челзи во ЕПЛ е топ4 пласман?
Да.

Значи тоа што го реков е точно.

како по ѓаволите навивач на Јунајтед би ми бил крив за тоа што јас го мислам?
или вие ни ги контролирате мислите?
каде реков дека сте криви за нешто?

ама нели баш ми е гајле што е отпуштен РДМ битно Галата го тепаше Ман.Јун.

Зошто да барам постари постови каде што се "силевте ко ѓупци на мотор"?И да ги најдам да ги постирам ќе си свиткаш опашот и ќе се напрајш на Тошо.Бидете малце свесни што пишуваш(ат)ти и твоите колеги.Сега демек ајде малце сте во шок и оп,никој ништо не рекол се е ова како што планиравте....

Зошто да барам постари постови каде што се "силевте ко ѓупци на мотор"?И да ги најдам да ги постирам ќе си свиткаш опашот и ќе се напрајш на Тошо.Бидете малце свесни што пишуваш(ат)ти и твоите колеги.Сега демек ајде малце сте во шок и оп,никој ништо не рекол се е ова како што планиравте....
Мој пост од 4ти август:
Уште од сега да си кажам цел во следнава сезона мене ми е топ4 пласман во ЕПЛ и освојување на Клупско СП.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom