Barclays Premier League Season 2012-2013

• Креатор на темата Креатор на темата the_kop
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе се пакува за у Европа?

• Вкупно гласачи
    86
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Ди Матео не заслужи да го отпуштат според мене...Тимот се држи при врвот во ПЛ, е сега во ЛШ неможеш секоја сезона да стасуваш до 1/4 или полуфинале. Минатата освои титула, и тоа токму поради Ди Матео. Имаат многу нови играчи и им треба вклопување.
Најтрагичното е што технички РДМ да останеше теоретски имаше шанса да освои 5 титули сезонава

Chelsea's failed experiment with Torres has now cost £50m and three managers.

Точно, за жал.

Ако дојде Бенитез, барем на краток рок има мудата да му ги бацувате на Торес. Ако дојде Бенитез јас гарантирам дека ке заборавите кој е Дргоба. Како тој менаџер што го знае Торес, никој.

А кој паметен менаџер би сакал да оди во Челзи сериозно?

Грешиш. Секој би дошол. Ќе проба да направи нешто, нема да успее, ќе добие отказ, ќе си се напуни со пари.

Ако дојде Бенитез, барем на краток рок има мудата да му ги бацувате на Торес. Ако дојде Бенитез јас гарантирам дека ке заборавите кој е Дргоба. Како тој менаџер што го знае Торес, никој.

Ова исто ко Марадона што зборуваше демек само тој го познавал Меси... :icon_lol:
Загубен случај е Торес,најдобра варијанта е да промени средина далеку од Англија.

Тој Торес што го знае он и овој што го имаме сега, заедничко им е само шатираната коса. :)

Истото и на јас помислив.
Во главном Бенитез и не е толку лош менаџер,има искуство во Англија и може нешто да направи со тимов.
Ама некако не ми се прави мерак да го гледам како менаџер на Челзи.
Истото важи и за Реднап.

Реднап в Украини, тешко Челзи. Изгледа дебелиот ќе си го пречекате за до крај на сезонава.

Абрамович ко Зампарини во Италијанско.....ноу комент. Па уште ако овој ни биде тренер...боље Еди Њутон да биде В.Д., и така очигледно ни иде така (Аврам Грант дојде до финале во ЛШ, Хидинк освои ФА Куп и беше спречен од Овребо да оди во уште едно финале, а Роби ни ја донесе најголемата радост +ФА Куп).

Бенитез е одличен тренер незнам зашто некои мислат поинаку.
Со Валенсија зема две титули во Шпанија, со Ливерпул зема ЛШ и Ливерпул тогаш го играше најубавиот фудбал последниве 10тина години а богами и секогаш беше при врвот колку толку.
У Интер се поеба што отиде.

^ Тоа е се дел од планот.

Мурињо отпуштен-Грант како В.Д. до шут од титула во ЛШ
АВБ отпуштен-РДМ до титула во ЛШ
сега РДМ отпуштен-Њутон до финале во ЛШ
до година Њутон отпуштен-Карнеиро до титула во ЛШ

Абе ја фатив додека беше 10 коеф ставив пари уште у август дека прв лета РДМ :D а другар фан на Челзи ми вика пред 2 недели подобро парите за облогот да ги донираше :D Мада имав среќа со Хјуз и Адкинс , првиов уште држи гз на трон.
Е вака се игра , на откази, не на ЛШ ко штп корнат коси у тип на денот :D

Наводно слетал денес во Лондон Бенитез, сеа ќе ве натера да се тргнат сите слики од Мурињо во Кобам, ко што наредил кај Интер :P

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom